Missa inte! 10 höstnyheter i din Convinibutik!

Hösten är här! Och det betyder att en rad härliga nyheter landar i din Convinibutik på jobbet. 

Här listar vi 10 favoriter som du inte får missa!

1. Nocco Ice Soda

Höstens hetaste nyhet från Nocco stavas Ice Soda och kombinerar smakerna av sockerdricka och fruktsoda. Funktionsdrycken är helt sockerfri, innehåller 180 mg koffein och är berikad med BCAA.

1. NOCCO

2. Findus Pease Bowls

Vi hoppas att du kommer gilla Findus nya Pease Bowls lika mycket som vi! De nya veganska rätterna är en del av ett helt nytt koncept där den klimatsmarta ärtan står i centrum. Till en början lanserar vi varianterna Pulled Peas med teriyakisås och Chiligryta med picklad rödlök. Trevlig lunch!

peasbowls-nya-smaker

3. Barebells Banana Core Caramel & Barebells Blueberry Cake

Populära Barebells fortsätter att bjuda oss på goda proteinrika bars – perfekta när vi behöver snabb energi i farten. I Convinibutiken lanseras de nya smakerna Banana Core Caramel – där söt banan kombineras med karamell och mjölkchoklad – och Blueberry Cake där den vita chokladen kombineras med blåbärspaj. Vi säger mums, vad säger ni?

Banana-nya-smaker

4. Gooh Pasta Puttanesca & Coq au Vin

Populära Gooh är på gång med nya rätter som i vanlig ordning komponerats av deras duktiga kockar i Järna. Håll utkik efter Coq au Vin som är en kycklinggryta gjord på svensk kyckling med rött vin och rökt sidfläsk och även nya pastafavoriten Pasta Puttanesca med smak av kalamataoliver, kapris och parmesanost.

gooh-nya-smaker

5. Clean Drink Lingon

Höstens fräscha nyhet från trendiga Clean Drink smakar lingon. Unikt för Clean Drink är att deras funktionsdrycker produceras i Norden och baseras på källvatten av allra högsta kvalitet. Produkterna är dessutom veganska och fria från socker, konserveringsmedel, taurin och färgämnen.

cleandrinklingon

6. Wasa sandwich sour cream & onion

Wasas klassiska Sandwich är för många av oss ett självklart komplement till lunchen eller som mellis på eftermiddagen. Kanske blir höstens nyhet Sour cream & Onion din nya favorit?

WasaSourcreamOnion

7. Celsius Crispy Pear

Celsiusfavoriten Crispy Pear gör comeback i höst med ny design och ännu bättre smak och självklart landar den också hos Convini. Den unika blandningen i Celsius drycker har tagits fram efter flera års forskning i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så mycket som möjligt med naturliga ingredienser.

Celsius crispy pear

8. Cloetta Plopp

Yes! Cloetta lanserar en ny Plopp som ger oss ytterligare en anledning att ta oss till Convinibutiken när sötsuget slår till. För vem kan egentligen motstå knapriga kanderade mandlar som täcks av len mjölkchoklad?

Plopp

9. Be-Kind bars

Favoriten är tillbaka! Be-Kinds goda bars är gjorda av 100 % naturliga råvaror utan hemliga ingredienser, konstgjorda smaker, konserveringsmedel eller sötningsmedel. Till en början kommer du hitta smakerna Karamell, mandel och havssalt och Mörk choklad, nötter och havssalt hos oss.

Be kind-nya-smaker

10. Parrots Beans’n’Peas

Nya Parrots Beans’n’Peas Spicy Mix från Cloetta är ett perfekt snacks gjort på lättsaltade bondbönor, gröna ärtor och krispiga pumpafrön. Produkten är dessutom fri från palmolja, soja och ägg.

parrotsbeansfri

***

Vi på Convini jobbar ständigt med att uppdatera vårt sortiment för att ge våra kunder bästa tänkbara utbud på jobbet. Bara hittills i år har över 100 nyheter lanserats i våra butiker. Är du intresserad att veta med om vår populära matlösning? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

5 tips för ökad arbetsglädje

Så främjar ni hälsa på arbetsplatsen

JURA espressomaskin till företag