Kaffemaskiner för företag

KAFFEMASKINER FÖR FÖRETAG

Kaffemaskiner för alla arbetsplatser

Är ni, liksom vi, kaffenördar på er arbetsplats? Eller har ni speciella krav på vilken kaffelösning ni vill ha? Inga problem! Vi har allt från italienska handbyggda espressomaskiner till de senaste helautomatiska kaffeautomaterna, som fixar allt från en krämig cappuccino till en perfekt färskbryggd slät kopp bryggkaffe, självklart från färskrostade och nymalda bönor.

Vi erbjuder såklart kaffemaskiner för företag i olika storlekar. Allt från mer avancerade kaffemaskiner som gör jobbet på de större arbetsplatserna, till de lite mindre som passar det lilla kontoret. Vi skapar även ert eget inhouse café med er egen barista om så önskas. Ingenting är omöjligt för oss. Det här har vi pysslat med i över 25 år..!

Våra maskinleverantörer

Kaffemaskiner för alla behov

Oavsett era behov; antal anställda, önskemål om bryggkaffe, krämiga cappuccinos, mjölkskum gjord på havremjölk eller varför inte Nitro Cold Brew – vi har garanterat den kaffelösning som passar just er! För, vi brukar säga att de enda kaffemaskiner vi inte kan erbjuda till er som företag, är de som inte håller måttet. Vi samarbetar enbart med de absolut bästa tillverkarna av kaffe- och espressomaskiner som finns på marknaden. Det viktigaste för oss är att vi tillsammans med er hittar just den kaffemaskin som passar ert företag och era behov som bäst.

La Cimbali

Handbyggda espressomaskiner från Milano

La Cimbali byggde sin första espressomaskin redan 1930 och är idag världens största tillverkare av både manuella och helautomatiska espressomaskiner. Vårt samarbete sträcker sig närmare 20 år tillbaka i tiden och vi är superstolta över att vara unika på den svenska marknaden med att kunna erbjuda våra kunder dessa fantastiska underverk.

kaffemaskiner för företag

Kaffemaskiner i världsklass

Hos oss hittar du alltid det senaste på marknaden inom kaffemaskiner och espressomaskiner för företag. Kaffemaskiner med smakfull design som underlättar för dig som användare och samtidigt ger en trevligare upplevelse med moderna touchskärmar och en inbjudande kommunikation. Med en mjukvara som automatiskt kalibrerar smakparametrarna, levererar vi en kaffeupplevelse över det vanliga. Med våra kaffemaskiner för företag får du:
 
  • Ett bättre första intryck av er som företag
  • Cafékänsla och ökad trivsel på arbetsplatsen eller kontoret
  • Kaffemaskiner som skummar både färsk- och växtbaserad mjölk med högsta kvalitet
  • Automatiska och lätthanterliga rengöringsprogram
  • Stora och användarvänliga touchskärmar
  • Smakcertifierade recept för bästa möjliga kaffeupplevelse
  • Stort urval av kaffedrycker på menyn
  • Nitro Cold Brew på tappkran
 
Vi vill att du ska kunna njuta av lika gott kaffe på jobbet som på ditt favoritcafé på stan. Så, låt oss  skapa en kaffeupplevelse i världsklass som får era medarbetare att längta till jobbet!
MODE COLD BREW

Nitro Cold Brew på jobbet!

Nu kan ni njuta av Nitro Cold Brew på kontoret – varje dag! Som exklusiv samarbetspartner till Mode Cold Brew erbjuder Convini nitromaskiner för arbetsplatsen. Med en helt egen tappkran med svalkande och uppfriskande Nitro Cold Brew kan ni skapa en unik och oförglömlig kaffeupplevelse för medarbetare och kunder. Förvandla fikarummet till en oas för kaffeälskare!

Växtbaserad Cappuccino på kontoret!

Fler och fler väljer växtbaserade alternativ till mjölk i sin Cappuccino eller Caffè Latte. Vi har kaffemaskinerna som skummar både havre och ärtmjölk lika bra som en barista.

Välkommen in på en kopp kaffe!

Att bestämma sig för en kaffelösning är mycket enklare om man får klämma, känna och framförallt smaka. Därför rekommenderar vi alltid ett besök i något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Så, varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar eller om du vill titta förbi på en riktigt schysst kopp kaffe!

Nyfiken på att testa en kaffemaskin som garanterat krossar era förväntningar? ☕

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa tänkbara kaffelösningen för just din arbetsplats, dessutom med smakgaranti. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

Testa vårt goda jobbkaffe!

S-Lite_trasp

La Cimbali S-Lite

La Cimbali har handbyggt espressomaskiner i Milano sedan 1930 och deras mångåriga erfarenhet har resulterat i helt unika modellen S15, espressomaskinen många har väntat på. S15 är en kompakt och lättplacerad espressomaskin som dessutom är byggd av återvunna material (eco friendly). S15 erbjuder dubbla behållare för kaffebönor samt även en behållare för choklad. Produktutbudet från S15 är i klass med betydligt större espressomaskiner oavsett om du önskar en skummig cappuccino eller en varm choklad, båda med färsk skummad mjölk. S15 har den senaste tekniken som t. ex automatiskt rengöringsprogram, avancerat mjölksystemm för färskmjölk eller växtbaserad mjölk, wi-fi uppkoppling och en tydlig kommunikativ tums skärm. Det gör S15 klart bäst i sin klass, både när det kommer till användarvänlighet och smakkvalitet, Italienskt hantverk när det är som bäst!
S20-1

La Cimbali S20

Italienska La Cimbali har gjort det igen. Utifrån sin omfattande erfarenhet av manuella och helautomatiska espressomaskiner har man skapat sitt senaste mästerverk – La Cimbali S20. Resultatet är en perfekt espressomaskin för att producera kopp efter kopp med varma kaffe- och mjölkbaserade drycker – från morgon till kväll. Cimbali S20 erbjuder en mängd olika val av varma drycker; espresso, cappuccino, te eller kanske en kopp varm choklad – alla av högsta kvalitet. Cimbali S20 är utrustad med Smart Boiler teknologi samt helt nya kvarnar gjorda av K110 stål med titaniumyta för bästa resultat och driftsäkerhet. AWS är ett automatiskt tvättprogram aktiverat med endast en knapptryckning vilket förenklarden dagliga rengöringen. På den responsiva 7” stora skärmen finns La Cimbalis innovativa och användarvänliga gränssnitt med goda möjligheter till personlig anpassning och alla förutsättningar att visa bild eller film. Med S20 får du en helautomatisk barista som på minimal yta ger dig det mesta och bästa du kan få i kaffeväg när du vill ha gott kaffe på jobbet.

S30

La Cimbali S30

Återigen har en fantastiskt användarvänlig och helautomatisk espressomaskin från italienska La Cimbali slagit världens kaffeälskare med häpnad. För som vanligt när Cimbali, världens största espressomaskinstillverkare, lanserar nyheter så har de förflyttat gränserna lite längre än någon annan tidigare lyckats med. Produktutbudet från Cimbali S30 är näst intill magiskt. Maskinen kan erbjuda upp till 24 olika val och med nyheten som erbjuder såväl kall som varm skummad mjölk så blir variationen större än någonsin. S30 är marinerad i coola lösningar som Smart Boiler Technology, Cappuccino System, Milk Precision System (MilkPS), Perfect Grinding System (PGS) och Automatic Washing System (AWS). Naturligtvis högsta kvalitet rakt igenom. Och det som kommer ut ur maskinen blir förstås lika mästerligt. Ångfunktion, varmvatten till te och dubbla kvarnar i titan är standard, liksom WiFi-anslutning och USB-koppling. Tack vare sin 10,4” touchscreendisplay är anpassningspotentialen nästan obegränsad. Möjligheten till bildbaserad kaffemeny, inspirerande filmer med ljud och en rad andra möjligheter gör att Cimbali S30 revolutionerar utbudet av automatiska espressomaskiner. Vill du också lägga dig i framkant? Då är det här maskinen för dig.
Eversys Enigma

Eversys Enigma

Eversys har sedan start haft målet att bygga värdens bästa espressomaskiner, och med den helt nya modellen Enigma har dom lyckats riktigt bra. Eversys espressomaskiner byggs i schweiziska alperna, teknisk inovation och hantverk av yppersta världsklass. Precisionen slår de flesta baristorna på fingrarna när det gäller att servera espresso och cappuccino med jämn kvalitet kopp efter kopp. Med Enigma får du dubbla espressomaskiner i en och ett kylskåp med en mjölkkapacitet på hela 4 liter som standard för att klara riktigt hög belastning. Med dubbla, separata mjölksystem är det även möjligt att använda sig av 2 olika mjölkvarianter, t. ex. växtbaserad mjölk. Kvarnarna är självklart keramiska för att klara hård belastning och jämn malningsgrad, dessutom är dom helt självkalibrerande för bästa möjliga smakupplevelse. Med en 10.1” touchskärm är och ett snabbt Linux operativsystem blir det enkelt att kommunicera via skärmen med både bild & film. Enigma är den ultimata kaffemaskinen för kontoret med höga krav som endast nöjer sig med det absolut bästa.
MicrosoftTeams-image (4)

Eversys Legacy​

Eversys senaste modell Legacy är den mest kompakta och intelegenta kaffemaskinen på marknaden just nu. Trots att den endast är 360mm bred har den alla funktioner och tekniska finesser som oftast finns hos betydligt större och mer avancerade kaffemaskiner. Legacy briljerar med hela 4st kvarnar där maskinen har en kapacitet på 175 koppar i timmen. Med ett ultramodernt mjölksystem som skummar alla sorters mjölk till perfektion kan hela kontoret njuta av Cappuccinos med riktig baristakvalitet! Andra finesser är kall skummad mjölk och varm choklad. Precis som Eversys övriga modeller har Legacy självkalibrerande kvarnar som bidrar till att kaffet som bryggs blir lika bra varje dag, året om! För tedrickarna finns det självklart möjlighet att justera temperaturen för olika typer av te. Legacy är garanterat kaffemaskinen som täcker alla behov på det kräsna och moderna kontoret!
Thermoplan espressomaskin

Thermoplan BW4

Thermoplan BW4C Twin. Troligtvis den mest kompakta helautomatiska kaffemaskinen på marknaden. BW4C i
standardutförande kommer med en inbyggd mjölkkyl och mäter endast 40 cm i bredd.
Den har ett unikt modulssystem och övertygar också med sin design. Tydlig form
och högkvalitativa, omsorgsfullt utarbetade material som valts för kontinuerlig användning.
Den robusta pekskärmen med härdat glas, rostfritt kromat chassi och de tysta
kvarnarna är ingen slump. Maskinen har en 7-tums LCD-färgpekskärm som kan programmeras
för upp till 45 produkter. Ett mycket lättanvänt automatiskt rengöringsprogram,
som steg för steg ger dig instruktioner på skärmen. Den är byggd för att spara energi
genom att bland annat nyttja överskottsenergi och en smart standby funktion.

BW4C Twin är dubbla maskiner som delar på en mjölkkyl och är en unik lösning med hög kapacitet.

WMF 1500F

WMF 1500F är uppföljaren till omåttligt populära Cafemat. 1500F är en kaffemaskin byggd för att producera stora mängder bryggkaffe på kort tid utan att kompromissa med kvaliteten. För den bästa koppkvaliteten är maskinen utrustad med en bönbehållare för hela bönor, vilket säkerställer att kaffet alltid ska vara färskt och nymalet innan bryggning. Den integrerade urnan har en lagringskapacitet på hela fyra liter. En användarvänlig timerfunktion gör även att det går att justera den automatiska fyllningsnivån i urnan anpassat för era behov. Vidare är 1500F givetvis utrustad med separat utlopp för tevatten, touch display med möjlighet att välja egen skärmsläckare. Med ett automatiskt rengöringssystem och den integrerade timern är det enkelt att programmera maskinen för automatisk rengöring på de tider ni inte använder maskinen, t. ex. under natten. Välj mellan torrsump i sumplåda eller sumpgenomföring genom bänken i större kärl. WMF 1500F är den ultimata kaffemaskinen för kontor och arbetsplatser där det dricks många koppar bryggkaffe varje dag.

Avy-front T1_render_2-canCROP1024

de Jong AVY Espresso

Designen av AVY Espresso är unik kaffe- &
espressomaskin med användarvänlighet och
kommunikation i fokus. Materialen är noga
utvalda och baseras på en väl beprövad
teknologi för att maximera driftssäkerheten.
AVY-serien kommer med den senaste
mjukvaran och helt nytt användargränssnitt.
Det hela presenteras på den 14” stora
displayen och ger helt nya möjligheter när
det kommer till användarvänlighet och
kommunikation. AVY Espresso är utrustad
med den unika bryggsystemet COEX
som genom att anpassa vattentrycket vid
bryggning kan producera både en krämig
espresso, en god kopp bryggkaffe eller en
cappuccino. AVY Espresso är en perfekt
kombinationsmaskin helt enkelt! Dubbla
kaffebehållare är självklart standard. Om
du föredrar annan varm dryck så har AVY
två behållare till för torrmjölk och choklad.
För tedrickare så finns det självklart separat
utlopp för hetvatten. Oavsett vilket så får du
med AVY Espresso en driftsäker kaffe- och
espressomaskin med den senaste mjukvaran
som erbjuder något för alla, dessutom
lättpacerad och i prisvinnande design.

Avy-front T1_render_2-canCROP1024

de Jong AVY

AVY är uppföljaren till de omåttligt populära och driftsäkra maskinerna i EDGE-serien. Designen av AVY är modern, stilren och tilltalande med användarvänlighet och smakkvalitet i fokus. Dessutom har AVY vunnit en Design Award för sin eleganta utformning. Materialen är noga utvalda och baseras på en väl beprövad teknologi för att maximera driftssäkerheten. AVY-serien kommer med helt uppdaterad mjukvara och tillhörande användargränssnitt. Det hela presenteras på den 14” stora färgdisplayen och ger helt nya möjligheter när det kommer till kommunikation och användarupplevelse. Med AVY Bean & Filter kan du erbjuda dina kunder och medarbetare att välja mellan två olika kaffesorter tack vare dubbla bönbehållare. T. ex. ett mörkrostat kaffe och ett mellanrostat kaffe. Det nymalda kaffet bryggs med pappersfilter som matas fram nytt för varje kopp. Detta resulterar i en perfekt filtrerad kopp bryggkaffe, en så kallad “clean cup”. Om du föredrar annan varm dryck så har EDGE även två behållare för torrmjölk och choklad och separat utlopp för te-vatten. Oavsett vilket så får du med AVY den bästa kaffemaskinen på marknaden för traditionellt bryggkaffe!
de Jong NIO

de Jong NIO

Nio har en så kallad Coex-brygg som innebär att den anpassar bryggtryck beroende på dryck. Maskinen kan brygga både en äkta espresso men även en färskbryggd kopp kaffe. Dessutom är maskinen en av de tystare på marknaden och har en 10,4 tums högupplöst skärm, som visar upp dryckesvalen och indikerar annan information på ett pedagogiskt vis.

Kaffemaskinen är uppkopplad till Connect Me, en onlinelösning där du enkelt själv väljer vilket bildspel, film och budskap på kaffemaskinens touchskärm du vill ha. Dessutom får aktuell förbrukningsstatistik och felmeddelanden via mobilen.

De Jong Nio finns i två olika utföranden, välj mellan att ha mjölkpulver eller färsk mjölk.

JURA espressomaskin till företag

Jura Giga X8c

Jura är ett varumärke som många kaffekonnässörer i Skandinavien har en god relation till. Och det finns många anledningar till att kaffemaskiner från Jura ligger högt på önskelistan. En helt ny anledning är GIGA X8c Professional som triumferar med sin fantastiska snabbhet. Högpresterande och snygga GIGA X8c Professional levererar perfekt kaffenjutning på rekordtid. Den är utrustad med en extra ”bypassfunktion” som blandar det optimalt extraherade kaffet med varmt vatten inne i den helautomatiska kaffemaskinen. Detta görs helt utan att någon arom går förlorad och såväl smak- som doftupplevelse blir optimal. En perfekt kopp kaffe! Med sin snabbhet passar GIGA X8c Professional perfekt på moderna företag där tempot är lika högt. Maskinen är inte bara snabb, tyst och snygg, den har ett riktigt bra utbud också. Jura GIGA X8c går att förprogrammera med upp till hela 29 olika specialiteter. Dessutom kan den servera mjölk i tre olika temperaturer. För tekniknörden finns det också funktioner som är lätta att bli förälskad i. Vad sägs om appen som kopplas till maskinen via bluetooth och som sedan kan informera dig, via din smartphone, när det till exempel är dags att fylla på bönor eller tömma sumpbehållaren till exempel. Viktiga detaljer och avgörande faktorer i val av kaffemaskin.
JURA espressomaskin till företag