Hyr kaffemaskin

Hyr en kaffemaskin i världsklass

Säg hejdå till tråkigt kaffe och välkomna en kaffepaus att se fram emot varje dag. När ni hyr en kaffemaskin från oss på Convini får ni inte bara ett smakrikt och välbehövligt kaffe, utan också bekvämligheten att ha en pålitlig och skräddarsydd kaffelösning direkt på kontoret!

Vad ni än föredrar – krämig cappuccino, växtbaserad mjölk, rättvisemärkt kaffe, en slät kopp svart kaffe eller kanske en värmande kopp choklad – så löser vi det åt er! Vi erbjuder leasing av kaffemaskiner för företag i olika storlekar. Allt från mer avancerade kaffemaskiner som gör jobbet på de större arbetsplatserna, till de lite mindre som passar det lilla kontoret.

Populära kaffemaskiner

S20 Beauty_Front

La Cimbali S20

Läs mer
S30 Beauty_Front

La Cimbali S30

Läs mer
MicrosoftTeams-image (4)

Eversys Legacy

Läs mer

Det ska vara enkelt och tryggt att hyra kaffemaskin

Varje arbetsplats har olika behov när det kommer till kaffe. Med över 30 års erfarenhet av kaffe på jobbet och som enda aktör med 100% utbildade och certifierade baristor, förstår vi vad som krävs för att leverera en pålitlig kaffelösning som möter just era specifika önskemål.

Skräddarsydd kaffelösning

100% hållbart certifierat kaffe

En digital kaffemaskin i världsklass

Personlig och snabb service

Kontinuerlig påfyllning av ert kaffeförråd

Smakcertifierat kaffe med smakgaranti

Hyra kaffemaskin i 3 steg

1

Du väljer lösning

Vilka kaffedrömmar har ni? Vi sätter ihop en lösning som passar era behov.

2

Vi installerar

Vi installerar kaffemaskinen och finjusterar recepten för bästa möjliga smakkvalitet.

3

Ni njuter

Luta er tillbaka och låt både medarbetare och kunder njuta av kaffe i världsklass.

Några av våra nöjda kunder

FAQ

Hur vet vi vilken storlek på kaffemaskin vi ska hyra?

Innan ni bestämmer er gör vi tillsammans en genomgående behovsanalys för att få koll på vad just ni behöver. Ni är dessutom alltid välkomna att besöka något av på våra showrooms där ni kan titta på olika kaffemaskiner och smaka på kaffet, det brukar vara mycket uppskattat!
Fyll i formuläret längst ner på sidan så hjälper vi er till rätta!

Det beror på. För att kunna svara på den frågan behöver vi veta hur era behov ser ut och det går vi enklast genom på ett möte. Antingen digitalt eller så ses vi på något av våra showrooms. Vi har kunder i alla storlekar som alla har skräddarsydda kaffelösningar. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just er.

När ni hyr en kaffemaskin från oss får ni en helhetslösning där allt ingår; ett noga utvalt kaffesortiment, snabb och personlig service, kontinuerlig påfyllning av kaffe baserat på er förbrukning, underhåll och felsökning vid behov, en webbshop fylld av goda teer, kakor och tillbehör såsom olika sorters mjölk, muggar, rörpinnar etc. Och sist men inte minst – branschens absolut trevligaste mottagande!

Härligt! Ett gäng kaffenördar alltså? Inga problem! Det är vi med 🙂 Och, vi ger oss inte förrän ni är nöjda. Det är det vi kallar för vår ”Smakgaranti”. All vår personal är dessutom utbildade baristor vilket är något vi är unika med, så ni kan tryggt luta er tillbaks och känna er 100% trygga med vår leverans!

Vill ni lära er ännu mer om kaffe så är ni välkomna att boka ert eget Barista-event. Då kommer ett av våra baristaproffs ut till er och håller i allt från kaffeprovningar till föreläsningar och kaffedemos. Något som brukar vara väldigt uppskattat av våra kunder!

Självklart! Då har du kommit helt rätt!

Vi tar fikastunden på jobbet på stort allvar och vi erbjuder allt som behövs för att maximera era fikapauser. Vi har en bred palett av goda teer och kakor, socker, mjölk och fina pappmuggar, förstås! Och, vill ni ta det till nästa nivå så kan vi dessutom hjälpa er att få er helt egna lilla minibutik till er arbetsplats. Läs mer om vår populära Convinibutik här.

Kontakta oss om du vill veta mer via formuläret längst ner på sidan!

Nyfiken på att testa en kaffemaskin som garanterat krossar era förväntningar? ☕

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa tänkbara kaffelösningen för just din arbetsplats, dessutom med smakgaranti. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

S20-1

La Cimbali S20

Italienska La Cimbali har gjort det igen. Utifrån sin omfattande erfarenhet av manuella och helautomatiska espressomaskiner har man skapat sitt senaste mästerverk – La Cimbali S20. Resultatet är en perfekt espressomaskin för att producera kopp efter kopp med varma kaffe- och mjölkbaserade drycker – från morgon till kväll. Cimbali S20 erbjuder en mängd olika val av varma drycker; espresso, cappuccino, te eller kanske en kopp varm choklad – alla av högsta kvalitet. Cimbali S20 är utrustad med Smart Boiler teknologi samt helt nya kvarnar gjorda av K110 stål med titaniumyta för bästa resultat och driftsäkerhet. AWS är ett automatiskt tvättprogram aktiverat med endast en knapptryckning vilket förenklarden dagliga rengöringen. På den responsiva 7” stora skärmen finns La Cimbalis innovativa och användarvänliga gränssnitt med goda möjligheter till personlig anpassning och alla förutsättningar att visa bild eller film. Med S20 får du en helautomatisk barista som på minimal yta ger dig det mesta och bästa du kan få i kaffeväg när du vill ha gott kaffe på jobbet.

S30

La Cimbali S30

Återigen har en fantastiskt användarvänlig och helautomatisk espressomaskin från italienska La Cimbali slagit världens kaffeälskare med häpnad. För som vanligt när Cimbali, världens största espressomaskinstillverkare, lanserar nyheter så har de förflyttat gränserna lite längre än någon annan tidigare lyckats med. Produktutbudet från Cimbali S30 är näst intill magiskt. Maskinen kan erbjuda upp till 24 olika val och med nyheten som erbjuder såväl kall som varm skummad mjölk så blir variationen större än någonsin. S30 är marinerad i coola lösningar som Smart Boiler Technology, Cappuccino System, Milk Precision System (MilkPS), Perfect Grinding System (PGS) och Automatic Washing System (AWS). Naturligtvis högsta kvalitet rakt igenom. Och det som kommer ut ur maskinen blir förstås lika mästerligt. Ångfunktion, varmvatten till te och dubbla kvarnar i titan är standard, liksom WiFi-anslutning och USB-koppling. Tack vare sin 10,4” touchscreendisplay är anpassningspotentialen nästan obegränsad. Möjligheten till bildbaserad kaffemeny, inspirerande filmer med ljud och en rad andra möjligheter gör att Cimbali S30 revolutionerar utbudet av automatiska espressomaskiner. Vill du också lägga dig i framkant? Då är det här maskinen för dig.
MicrosoftTeams-image (4)

Eversys Legacy​

Eversys senaste modell Legacy är den mest kompakta och intelegenta kaffemaskinen på marknaden just nu. Trots att den endast är 360mm bred har den alla funktioner och tekniska finesser som oftast finns hos betydligt större och mer avancerade kaffemaskiner. Legacy briljerar med hela 4st kvarnar där maskinen har en kapacitet på 175 koppar i timmen. Med ett ultramodernt mjölksystem som skummar alla sorters mjölk till perfektion kan hela kontoret njuta av Cappuccinos med riktig baristakvalitet! Andra finesser är kall skummad mjölk och varm choklad. Precis som Eversys övriga modeller har Legacy självkalibrerande kvarnar som bidrar till att kaffet som bryggs blir lika bra varje dag, året om! För tedrickarna finns det självklart möjlighet att justera temperaturen för olika typer av te. Legacy är garanterat kaffemaskinen som täcker alla behov på det kräsna och moderna kontoret!
JURA espressomaskin till företag