Convini ger dig

Mode Nitro Cold Brew
- på jobbet

Mode Nitro Cold Brew tar kaffe på jobbet till helt nya nivåer

Vad får du om du brygger 100% arabicakaffe i 24 timmar i kallt filtrerat vatten infuserat med kväve? Svaret är ett gott, osötat och krämigt kallbryggt kaffe med silkeslen konsistens och unik uppfriskande smak.

Nu kan ni njuta av Mode Nitro Cold Brew på jobbet – varje dag! Som exklusiv samarbetspartner erbjuder Convini nitromaskiner för arbetsplatsen. Med en helt egen tappkran med svalkande och uppfriskande Nitro Cold Brew kan ni skapa en unik och oförglömlig kaffeupplevelse för medarbetare och kunder. Förvandla fikarummet till en oas för kaffeälskare!

Vad är Nitro Cold Brew?

När Nitro Cold Brew serveras från tappkranen bildar kvävet små bubblor i kaffet, vilket ger en krämig och fyllig konsistens som nästan liknar en Guinness-öl. Cold Brew har en naturlig sötma och är mildare, mindre bittert än vanligt bryggkaffe. Nitro Cold Brew är lika gott svart, som med en skvätt havremjölk och bör serveras iskallt.
Nitro Cold Brew är det uppfriskande och spännande alternativet för kaffeälskare, särskilt under de varma vår- och sommarmånaderna.

Kaffe på jobbet

Varför ska ni ha Mode Nitro Cold Brew på jobbet?

Mode Nitro Cold Brew är krämigt utan mjölk, sött utan socker och sötningsmedel och så där god och uppfriskande precis som riktigt bra cold brew ska vara. Perfekt på jobbet när du behöver vakna till och få ut det mesta av arbetsdagen.

"Vi startade Mode 2016 för att hjälpa ungdomar fungera bättre, naturligt - med ett smartare och mer hälsosamt alternativ till energidrycker. Varje år skänker vi 10% av vår vinst till Tim Bergling Foundation för att öka medvetenheten kring psykisk hälsa bland unga."

- Fabian Wendt, VD och grundare Mode Cold Brew

Fabian Wendt, VD och grundare av Mode Cold Brew tillsammans med Matte Carlson Wahlberg, kaffespecialist på Convini.

Smartare kaffe för en bättre fungerande värld

Vi har ingått ett exklusivt samarbete med Mode, som innebär att vi är ensamma om att erbjuda den uppskattade Nitro Cold Brew maskinen till Sveriges arbetsplatser. Modes grundare startade Mode efter att ha tröttnat på energidrycker och de brinner idag för att hjälpa våra ungdomar att både fungera och må bättre på ett naturligt sätt, genom att erbjuda ett nytt, godare och enligt dom, även ett smartare kaffe.

Tillsammans ser vi fram emot att skapa nästa generations arbetsplatser, både friskare och gladare. Följ med oss på resan mot en bättre fungerande värld!

Prova gratis 14 dagar!

Skapa en unik kaffeupplevelse för medarbetare och kunder. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

JURA espressomaskin till företag