Vatten på jobbet

VATTEN PÅ JOBBET

Låt oss hjälpa er boosta er vätskenivå

En vattenautomat på jobbet ger tillgång till fräscht kolsyrat och filtrerat vatten, 24/7. Vi minskar dessutom på hanteringen av återvinning och sophantering, med det stora pluset att vi på samma gång sparar vår miljö. En win-win-win helt enkelt! Genom att erbjuda ett riktigt gott, väl kylt och filtrerat vatten på jobbet hjälper vi dessutom våra medarbetare till en bra vätskenivå. Vilket är livsviktigt för att vi ska kunna nå vårt bästa jag. Visste du att vi bör dricka minst 8 glas vatten per dag?

Vatten på jobbet

En vattenlösning på er arbetsplats kan se ut på flera olika sätt. Det vanligaste är att ha en snygg och smidig vattenkran där själva kylaggregatet placeras dolt i ett underskåp. Vi erbjuder även fristående vattentorn i snygg design som går att placera på valfri plats, så länge det finns tillgång till vatten och el. Att ha tillgång till kallt och kolsyrat vatten på jobbet är både lyxigt och bra för hälsan!

Såå viktigt att dricka vatten

Det är mycket lättare att få i sig rätt mängd vatten om det är både lättillgängligt och gott! Som vuxen behöver man dricka ungefär 1 – 1,5 liter vatten per dag för att upprätthålla kroppens vätskebalans.

Att dricka vatten under arbetsdagen ger många fördelar:

  • Gör dig mer skärpt
  • Får magen att må bättre
  • Minskar sötsug
  • Undviker onödig huvudvärk
  • Håller dig friskare!

Vatten - i två steg

1

Ni väljer

Vill ni ha ett fristående vattentorn eller en snygg kran inbyggd i bänken? Stilla eller kolsyrat vatten? valet är ert!

2

Vi installerar

Vi installerar snabbt och enkelt och ser sedan till att er vattenlösning flyter på som rinnande vatten (ursäkta vitsen, men vi kunde inte låta bli.

Vatten på jobbet

– en god investering!
  • En värdefull investering i era medarbetares hälsa

  • Ger er smidig tillgång till gott vatten på jobbet

  • Säg hejdå till buteljerat vatten och gör en god insats för miljön

Frågor & svar

Vi vill gärna ha tillgång till gott vatten på jobbet! Hur går vi tillväga?
Det är enkelt! Fyll i formuläret längst ner på sidan så ordnar vi gott vatten på er arbetsplats inom kort!
Det fixar vi enkelt genom att förse er med våra fräscha kannor som enkelt kan fyllas med kylt, filtrerat både stilla & kolsyrat vatten till era möten. Dessutom slipper vi all onödig miljöpåverkan som burkar och flaskor ju faktiskt för med sig. Vi kan lova att det kommer uppskattas!
Jo, med en vattenmaskin på jobbet kommer era medarbetare med allra största säkerhet att dricka mer vatten. Vilket är bra för deras hälsa! Med smidiga (och snygga!) vattentorn har ni alltid tillgång till ett både gott och perfekt kylt vatten, som dessutom är filtrerat. Och, den törstiga kan välja mellan både stilla & kolsyrat. Dessutom slipper ni både den onödiga logistiken och den miljöpåverkan som ev. returburkar för med sig.

Vad får det lov att vara?

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just din arbetsplats. Hos oss får du alltid smidig och snabb service. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

Triton-golv-side-20gr

Trition water

Med sitt nätta format och stilrena design är den som klippt och skuren för såväl pentryt som konferensrummet och serverar både kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.
Triton är en fristående modell och vår absoluta storsäljare av vattenmaskiner. Den är byggd på Pro2 kylaggregat med mycket bra kolsyresättning. Golvmodellen rymmer kolsyreflaskan för att ge kylt kolsyrat vatten för den som önskar. Även det större kontoret kommer att ha kapacitet som räcker till och blir över. Triton finns i svart och vitt utförande.
vit-albatross-2

Albatross 2

När placering och utformning är lika viktigt som funktion och kapacitet är ett inbyggt system med fristående kran ofta det bästa alternativet för en perfekt vattenlösning.
Albatross är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Kromad eller vit kranpelare med två tappkranar. Serverar kylt kolsyrat vatten och kylt naturellt vatten. Den passar utmärkt som inbyggnadskran till bänk, fristående skåp eller Convinis cafémodul.
JURA espressomaskin till företag