Convini ger dig

Mat på jobbet

Convinibutiken

En prisvärd lösning för era behov

Oavsett om ni är det lilla företaget med några få anställda eller är en stor företagsgigant med hundratals magar att mätta, så är mat på jobbet via oss något som uppskattas på tusentals svenska arbetsplatser. Dessutom får vi ofta höra hur prisvärda vi är!

Vi hjälper er med en skräddarsydd butikslösning anpassad utifrån era behov. Och – vi ger oss inte förrän ni är nöjda!

SORTIMENT

Mat på jobbet för alla – alltid

I Convinibutiken hittar ni fräscha sallader, goda färska färdigrätter, smarriga frukostmackor, mättande wraps, nyttiga smoothies, kylda drycker, glass, nötter och bars. Vi samarbetar både med välkända leverantörer och lokala producenter och sätter ihop ett sortiment som tillgodoser alla era behov under arbetsdagen.

Så låt oss hjälpa er med en energiboost. Från frukosttid – till övertid!

Mat på jobbet i 3 steg

1. Ni väljer lösning

Har ni ett stort eller litet kontor? Vi sätter ihop en lösning som passar era behov.

2. Vi installerar

Vi installerar kylen, fyller på med mat och dryck och ser till att det alltid fungerar och är väl påfyllt.

3. Ni handlar

Nu kan ni handla mat på jobbet när ni vill! Köpen görs med Conviniappen – snabbt och enkelt!
Uppskattat av medarbetarna

92 % av våra konsumenter är nöjda med sortimentet

88 % är nöjda med sortimentsvariationen

79 % upplever att sortimentet dessutom är prisvärt

Några av våra nöjda kunder

Välj bland tusentals varor

Vi har ett brett sortiment med allt ifrån sallader, färdigrätter, mackor och mycket mer som vi kan anpassa efter era önskemål.

Vi fixar både installation och fyller på er Convinibutik på jobbet så ofta det behövs. Sedan är det fritt fram att glömma matlådan, ta en andra frukost eller fylla på med energi när eftermiddagsdippen är på gång.

Mer matinspiration

Billiga och nyttiga mellanmål i Convinibutiken

Hur ofta ska man äta fisk?

7 tips på mättande mellanmål

Vanliga frågor

Hur stor yta behövs på vårt kontor för att kunna rymma en Convinibutik?
Convinibutiken finns i flera olika storlekar. Den minsta mäter ca 1,20 m i bredd och 1,90 m i höjd. Därtill behövs bara ett helt vanligt eluttag, dvs. 230 V, 10A!
Det ni gillar och köper är det vi fyller på i er butik. Sen kan du även ❤:a artiklar som du önskar, antingen i Conviniappen eller i er betalterminal för att få varan levererad till just er butik. En uppskattad funktion som används flitigt av våra kunder 🙂 Er butiksansvarig får då en beställning på det som önskats och levererar det till er inom 1,5 vecka, förutsatt att artikeln finns på vårt lager. Bra va?
Vi får ofta kommentarer om att vi är överraskande prisvärda! Framförallt då vi ju finns så nära inpå, på arbetsplatsen. Vi jämför oss inte med den övriga servicehandeln, utan siktar på att vara jämförbara med prisnivån i den lokala ICA-butiken. Därtill hittas även trevliga kampanjerbjudanden i vår populära Conviniapp (som hittas där appar finns).

Matsvinn är en viktig fråga för oss och vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet i vår organisation. Detta gör vi på flera sätt; vi har ett tätt samarbete med våra leverantörer kring hållbarhetstider och volymer, vi har en dialog med våra kunder för att kunna anpassa utbudet enligt efterfrågan och genom samarbeten med olika organisationer t.ex Too Good To Go och Matmissionen räddar vi produkter som närmat sig utgångsdatum.

Testa en butik gratis i 30 dagar

Låt oss hjälpa er till en energifylld sommar! Testa en butik gratis. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

Prova gratis i 30 dagar!

JURA espressomaskin till företag