Convinibutiken

Så mycket mer än en traditionell varuautomat. Ert helt egna lunchställe, café och minibutik - allt i ett!

Alltid nära & öppen 24/7

Convinis kyl för gladare medarbetare

Vår variant av en varuautomat på jobbet

Vi vill erbjuda bekväm tillgång till nyttiga och näringsrika lunchalternativ på jobbet till ett rimligt pris. Med Convinibutiken, som är vår smartare variant av varuautomat på jobbet, blir det plötsligt enklare att både variera sin lunch men också ta sig tid att äta med sina kollegor.

Tack vare vårt breda sortiment av prisvärda måltider, mellanmål och frukost finns det alltid något för alla – och du kan med gott samvete glömma matlådan hemma. En skräddarsydd matkyl på jobbet som är öppen 24/7.

Convinis matkyl - i 3 steg

1
Du väljer

Stor eller liten butik? Vi utgår från era behov och sätter ihop en lösning som gör jobbet på bästa sätt hos er.

2
Vi installerar och fyller på

Våra skickliga tekniker fixar allt! En lämplig yta och ett eluttag är allt som behövs! Vi kommer sedan och fyller på er butik så ofta ni behöver.

3
Medarbetarna handlar

Köpen görs enkelt med Conviniappen. Här kan du även ”hjärta” de produkter du gillar för att säkerställa att de finns i just din Convinibutik!

Från liten till stor

En liten matkyl med mycket energi

Vår allra minsta Convinibutik består av en kyl och en frys, ett litet mittskåp och en digital touchskärm. En liten butik som trots sin storlek rymmer många varor. Och, sortimentet? Ja, det är ni självklart med och styr.

En yteffektiv butik, lämplig för det lite mindre företaget. För den som vill erbjuda sina medarbetare så mycket mer än en traditionell varuautomat.


Mått: 1,20 m bred, 1,90 m hög.

En stor matkyl med massor av energi

Vår lite större butik har vi utökat med +1 kyl. Den går givetvis även att få ännu större, helt utifrån era specifika behov och önskemål.

I den här varianten av varuautomat ryms ännu lite mer god energi i form av både fler artiklar och smakvarianter. Allt utifrån era önskemål. Passar perfekt på det lite större företaget!

Mått: från 2,40 m bred och 1,90 m hög.

Vad tycker våra kunder om Convinibutiken?

Convinibutiken

Flexibel, prisvärd och otroligt omtyckt!

Convinibutiken har ställts ut på företag i mer än 25 års tid och finns idag på över 1600 arbetsplatser. Jo, du läste rätt! Ettusensexhundra! Galet, tycker vi då det kändes som igår 🙂 En av nycklarna till vår framgång tror vi är just vårt prisvärda innehåll, flexibilitet och kundanpassning.

Butiken erbjuder så mycket mer än en vanlig varuautomat och går att både öka upp och ner i storlek. Så att den ska kunna passa alla olika varianter av företag och behov. Bra va?

Om vårt sortiment

Hälsa. Njutning. Hållbarhet. Och Variation - allt i ett!

Vi vill hjälpa dig och dina kollegor att kunna nå sitt bästa jag – varje dag – på jobbet. En ambition som vi vill tydligt ska speglas varje gång du öppnar Convinibutiken.

Vi vill inspirera och göra hälsosam mat och dryck lättillgängligt under arbetsdagen. Men, vi lever även efter filosofin att njutning och att ibland kunna sätta guldkant, hör det goda livet till. Vi fokuserar på hållbarhet i alla dess aspekter och vill underlätta för ett medvetet hållbart val. I alla led. Variation är en del av vårt DNA. Visste du exempelvis att vi lanserar +200 nyheter per år i våra butiker?

Mat på jobbet - i stort och smått:

Kärt barn har som bekant många namn…

Matkyl, matautomat eller …varuautomat?!

Ja, många är benämningarna på det vi kallar för vår Convinibutik. Varuautomaten är ett vanligt smeknamn som snurrar ute hos våra kunder, likaså maskinen, kylen och matautomaten.

Själva kallade vi vår matlösning för Mat på Jobbet i många år. Men, sedan vi bytte vårt företagsnamn till Convini har det blivit alltmer naturligt för oss att kalla vår matlösning på jobbet för just vad det är, en liten convinient minibutik – Convinibutiken. Vad säger du?

Något för alla - alltid

Vi strävar efter att alla ska kunna hitta sina favoriter i våra kylar – från frukost till övertid.

Våra kunder berättar

Gedigen kunskap och engagemang fick Epidemic Sound att välja Convini

Genetor: ”Convini är så mycket mer än bara en kaffeleverantör”

Convinis kaffe ger bra start på möten hos framtidens advokatbyrå, Morris Law

Sugen på att testa en smart Convinibutik?

Vi hjälper er att installera en butik, smidigt och enkelt anpassad efter era behov.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

Just nu! Testa en sommarbutik, gratis!

JURA espressomaskin till företag