morris law convini case

Convinis kaffe ger bra start på möten hos framtidens advokatbyrå, Morris Law

Den snabbt växande advokatbyrån Morris Law är en modern fullservicebyrå inom affärsjuridik. De vill röra om i en traditionell bransch och göra juridiken enklare att förstå. På framtidens advokatbyrå – som de vill bygga – är affärsjuridiken till för människorna och affärerna, inte för juristerna. På Morris Laws kontor sker många möten och här har kaffet från Convini spelat en viktig roll ända sedan starten 2014.

Gott kaffe är en bra start på möten med klienter

Martin Taranger är VD på Morris Law. Byrån har kontor i både Göteborg och Stockholm men även på Öckerö.

– Vi är ett mötesintensivt bolag med många besökare, konstaterar Martin Taranger. Att bjuda på kaffe av hög kvalitet är en trevlig start och vi strävar efter att ha en bra rutin när vi får gäster och klienter på besök. Att gå med kunden till kaffemaskinen och erbjuda goda val är ett trevligt sätt att få i gång snacket. Det goda kaffet från Convini bidrar till att få en bra start och göra ett gott intryck, menar Martin.

– Faktum är att hos oss är kaffe en viktig del av kulturen, säger Martin.

Convinis baristor gör kaffe till våra stora event

 Så hur fungerar samarbetet med Convini? Och, vilka är fördelarna med Convini jämfört med andra aktörer?

– Om man jämför olika kaffeaktörer så är det oftast inte så stor skillnad på själva kaffet och maskinerna; många erbjuder ungefär samma sak. Men Convini skiljer sig från andra, för utöver kaffet och maskinerna är de även starka på relationer och de är öppna för samarbete. Genom åren har vi haft ett gott samarbete och gjort en hel del events ihop där vi hittat synergier mellan våra företag. Vi har arrangerat stora event och fester på våra kontor då vi bjudit in 250-300 personer och beslutsfattare. Då har Convini gästat oss med sina baristor och bjudit på kaffe och kaffedrinkar. Vi har hjälpts åt och dragit fördelar av varandra på ett väldigt bra sätt.

– Det underlättar otroligt att vi känner varandra väl, att vi har en personlig relation och kan kontakta varandra på ett enkelt och lättsamt sätt. Medarbetarna på Convini är verkligen öppna för detta och engagerar sig på ett bra sätt vilket bygger lojalitet över tid menar Martin.

Skulle du rekommendera Convini till en vän eller kontakt på annat företag?

– Ja, det skulle jag. Som sagt, kaffebönor och maskiner finns hos alla – det är svårt att se skillnad. Men, det jag verkligen gillar med Convini är att de har ett helhetstänk och att de stöttar i olika delar, t ex även vid våra event. Vi värdesätter den personliga relationen och Convini är så mycket mer för oss än bara måndag-till-fredags-kaffe avslutar Martin Taranger.

Om Morris Law

Morris Law grundades 2014 i Göteborg och är en av Sveriges snabbast växande advokatbyråer inom affärsjuridik. Ca 80 personer jobbar på deras kontor i Göteborg, Stockholm och Öckerö. De är en fullservicebyrå, dvs de jobbar brett och hanterar alla typer av affärsjuridik gentemot företag (B2B). Deras ambition är att bygga framtidens advokatbyrå genom att kombinera kundfokus, laganda och rådgivning av högsta kvalitet med modern teknik.

Mer läsning

Mat och kaffe från Convini betyder mycket för trivseln vid Øresundsbron

Med lunchrummet som mötesplats

Hållbart från början till slut

JURA espressomaskin till företag