Convini ger dig

Färsk frukt på jobbet

KVALITETSFRUKT TILL DIN ARBETSPLATS

Mer frukt och grönt till folket!

Visste du att vi bör äta 500 gram frukt och grönt varje dag för att må bra? Det motsvarar till exempel tre frukter och två stora nävar grönsaker. Varje dag. Så ge era medarbetare en hälsosam boost av vitaminer, fibrer och antioxidanter – bjussa på färsk frukt!
 
Convini hjälper er att få den fräschaste och godaste frukten i stan, smidigt och tryggt levererad direkt till er arbetsplats (ännu så länge enbart i Stockholm och Malmö).

Alltid högsta kvalitet!

En bättre fruktpartner

Med Convini och vår eko-certifierade partner Fruktdealen får du en svårslagen fruktleverantör. Genom stora volymer gör vi många inköp direkt från odlarna och vi kan ställa höga krav. Frukten sorteras noggrant av utbildad personal i våra egna lokaler. Allt för att ge dig frukt av allra högsta kvalitet!

Självklart erbjuder vi kvalitetsgaranti som innebär att du kan ringa oss inom 24h om någon frukt mot förmodan behöver bytas ut.

Vi ger oss inte förrän våra kunder är nöjda!

Sortiment

Vilken fruktlåda väljer ni?

Ni kan självklart välja mellan flera olika fruktlådor. Alla kan fås i olika storlek och ni kan även välja att få 100% ekologisk frukt. När det gäller bananer behöver ni inte välja – vi erbjuder endast ekologiska bananer. Bananer brukar förresten vara poppis på många arbetsplatser så självklart kan du välja att beställa extra!

Om ni vill levererar vi fruktlådan till er reception eller så bär vi in den och lägger upp fint i skål eller på fat. Vi kan även ta hand om den frukt som blivit över och se till att den kommer till nytta eller återanvänds. Ni bestämmer helt enkelt det upplägg ni tycker passar bäst!

Våra fruktlådor

Guld

Den mest lyxiga fruktlådan på marknaden!
Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron, vindruvor och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor. Vi toppar med färska bär som jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär samt exotiska frukter såsom litchi, rambutan, physalis, kiwi och passionsfrukt. Guldlådan finns självklart som ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt).

Silver

Fruktlådan för er som vill ha vindruvor på toppen!
Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron, vindruvor och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor. Silverlådan finns självklart som ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt).

Brons

Fruktlådan för er som vill ha riktigt bra frukt, till ett riktigt bra pris!
Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor. Bronslådan finns även som 100% ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt).

Beställ färsk frukt till jobbet redan idag

Att få färsk frukt till jobbet är superenkelt!

Våra fruktexperter hjälper er tillrätta. Dom kan allt om frukt och hjälper er att skräddarsy bästa tänkbara upplägg för just er arbetsplats.

Hos oss är den första fruktlådan alltid gratis! Så, varför vänta..?

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Flexibilitet i fokus

Ni bestämmer vilken veckodag och vilken tid ni vill ha er frukt levererad. Och, ni kan tryggt lita på att vi kommer när vi ska. Självklart väljer ni just er sortimentsmix och de eventuella tillval som passar er bäst 🍇

Vi är alltid flexibla och ordnar ett fruktupplägg som passar just er arbetsplats.

Vill ni ändra, öka eller minska er leverans? Inga problem – det går hur bra som helst fram till kl 12 dagen före utsatt tid.

Vill ni ändra, öka eller minska er leverans? Inga problem. För flexibilitet vet vi är något som uppskattas! 😊

MED HÅLLBARHET I FOKUS

Alltid ekologiska bananer

Hållbarhet är en hjärtefråga för oss. Som exempel erbjuder vi inget annat än ekologiska bananer 🍌 Och du kan självklart välja att allt innehåll i din fruktlåda är 100% ekologiskt.

Utbudet anpassas efter säsong och vi väljer svensk frukt så långt det är möjligt. Vi levererar frukten i stapelbara lådor med lock istället för i korgar. Då blir transporterna mer effektiva och det minskar vår klimatpåverkan. All returfrukt tas om hand och ges till välgörenhetsorganisationer som Stadsmissionen eller Maskrosbarn eller blir till biogas eller juice. Inget slängs – grymt bra, eller hur?

Våra vanliga frågor & svar om frukt

Jag läste att ni samarbetar med Fruktdealen. Vad innebär det för mig som kund?

Det stämmer! Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder all sorts energi som behövs under en arbetsdag. Och här spelar frukten en viktig roll. Därför begav vi oss ut för att leta efter den mest kompetenta fruktleverantören i Stockholm och Malmö. Och, valet var enkelt. Fruktdealen består av ett litet, kompetent och 100% dedikerat team som verkligen brinner för att leverera högkvalitetsfrukt till våra arbetsplatser. Vi gillar dom faktiskt så pass mycket att vi även har valt att gå in som delägare. Så, vi kan garantera er att ni kan vara fullkomligt trygga i att våra fruktleveranser tillsammans med Fruktdealen inte kommer att göra er besvikna!

Vår frukt levereras i en “smart” papplåda som består av 97% återvunnet material. Vid er första leverans från oss får ni en fin trälåda som vi placerar papplådan i. På så vis hanteras frukten varsamt och vi slipper det kritiska upphällningsmomentet där frukten riskerar att skadas.

Vill ni så erbjuder vi er även att lägga upp er frukt, kanske på olika platser på er arbetsplats? Vi ger oss inte förrän ni är nöjda! 

Toppen! Då har ni kommit rätt! Vi erbjuder 100% ekologiska fruktlösningar för de som önskar.

Första fruktlådan gratis!

Vi vill att så många som möjligt ska prova på vårt frukterbjudande. Därför ger vi er den första lådan helt gratis och självklart utan förpliktelser. Fyll i formuläret bara, så ordnar vi det!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

Testa en gratis fruktlåda!

JURA espressomaskin till företag