Jura kaffemaskiner

Kaffe i världsklass för moderna företag

Vill ni erbjuda kaffe i världsklass för såväl medarbetare som kunder? Då kan ni lita på att våra kaffemaskiner från Jura sköter jobbet effektivt och med schweizisk precision. Jura har sedan 1930-talet tillverkat automatiska kaffemaskiner där deras ingenjörer och designers genom åren har vidareutvecklat produkterna till något utöver det vanliga. Hos oss på Convini hittar ni Jura kaffemaskiner med toppmodern teknologi och prisad design!

Våra kaffemaskiner från Jura

Hos Convini hittar ni produkter från Jura med olika funktioner och finesser för perfekt njutning. Kaffemaskinerna är avsedda för arbetsplatser, kontor och andra ytor där 10 till 200 koppar med nymalet kaffe kan avnjutas dagligen. Trots sin kompakta storlek så passar Juras kaffemaskiner utmärkt på arbetsplatser med högt tempo. De kommer dessutom i snygg och modern design!
JURA KAFFEMASKINER

Toppmodernt och användarvänligt utan att tumma på design

Juras kaffemaskiner kommer med toppmodern teknik och övertygar inte bara med mångsidighet och modern design utan även med precisa smaker. Vår Jura x10 är exempelvis utrustad med toppinnovationen ”Professional Aroma Grinder” som ger ett perfekt malresultat av kaffebönorna med jämn och stabil smakkvalitet under hela arbetsdagen.

De geniala tekniska finesserna utvecklade av schweiziska ingenjörer slutar inte bara där. Det finns även möjlighet att koppla ihop kaffemaskinen med Juras egna app! Med appen får du bland annat enkelt koll på när det är dags att tömma behållaren med sump eller fylla på med mer kaffebönor. Bekväm funktionalitet och teknologi som gör det enkelt att underhålla espressomaskinen.

Kompakta espressomaskiner från Jura

Har ni ett litet kontor eller behöver ni en espressomaskin i världsklass till kundytan som ger ett bra första intryck? Våra Jura kaffemaskiner är lättplacerade och kompakta i storlek vilket gör dem populära på flera kontor och arbetsplatser. Dessutom är de tysta, snabba och snygga!

Intresserad av en Jura kaffemaskin?

Vi hjälper er gärna att hitta den bästa tänkbara kaffelösningen för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

JURA espressomaskin till företag

Jura Giga X8c

Jura är ett varumärke som många kaffekonnässörer i Skandinavien har en god relation till. Och det finns många anledningar till att kaffemaskiner från Jura ligger högt på önskelistan. En helt ny anledning är GIGA X8c Professional som triumferar med sin fantastiska snabbhet. Högpresterande och snygga GIGA X8c Professional levererar perfekt kaffenjutning på rekordtid. Den är utrustad med en extra ”bypassfunktion” som blandar det optimalt extraherade kaffet med varmt vatten inne i den helautomatiska kaffemaskinen. Detta görs helt utan att någon arom går förlorad och såväl smak- som doftupplevelse blir optimal. En perfekt kopp kaffe! Med sin snabbhet passar GIGA X8c Professional perfekt på moderna företag där tempot är lika högt. Maskinen är inte bara snabb, tyst och snygg, den har ett riktigt bra utbud också. Jura GIGA X8c går att förprogrammera med upp till hela 29 olika specialiteter. Dessutom kan den servera mjölk i tre olika temperaturer. För tekniknörden finns det också funktioner som är lätta att bli förälskad i. Vad sägs om appen som kopplas till maskinen via bluetooth och som sedan kan informera dig, via din smartphone, när det till exempel är dags att fylla på bönor eller tömma sumpbehållaren till exempel. Viktiga detaljer och avgörande faktorer i val av kaffemaskin.
JURA espressomaskin till företag