Convini ger dig

Kaffe på jobbet

Sinneschysst jobbkaffe

Great place to fika!

Varför inte låta ett gäng kaffenördar som oss ta hand om kaffet på er arbetsplats?! Oavsett om ni vill dricka gott bryggkaffe, hantverksrostat kaffe från lokala kafferosteriet eller fluffiga cappuccinos – vi hjälper er! Vi skräddarsyr en kaffelösning för just era behov, baserat på en grundlig behovsanalys. Alltid.

Våra certifierade baristor tar sen hand om er och ser till att ni får stans bästa kaffe på jobbet! Dessutom kan ni lita på vår snabba och personliga service så snart ni behöver. Så ge dina kunder och medarbetare en riktigt schysst kaffeupplevelse – en garanterad snackis!

Hållbarhet

Fika med gott samvete

År 2025 ska vi vara klimatpositiva. Men redan idag erbjuder vi hållbara och långsiktiga kaffelösningar, som gör gott både för dig, ditt företag och vår planet. Förutom fossilfria transporter erbjuder vi självklart hållbart certifierade både teer och kaffe. Vi stöttar utvalda hållbarhetsprojekt och erbjuder kaffemaskiner byggda i återvunna material, med energisparläge som standard. Vår Master Barista Matte är dessutom först i Sverige att bli certifierad i Coffee Sustainability Program.

Kaffeinspiration

Vår värld av kaffe

Kaffet är en viktig del i mångas liv, men långt ifrån alla har inblick i kaffets värld när det kommer till ursprung, kvalitet och hantverk. Vi delar väldigt gärna med oss av vår kunskap genom allt i från föreläsningar, kaffeprovningar och baristaevents till enkla och smarta tips på hur du kan lyckas få till ett godare och mer hållbart kaffe, både på jobbet och hemmakontoret. På vår blogg kan du läsa mer. Välkommen in! 

“Nyckeln till det starka samarbetet bottnar i den serviceanda och det engagemang som Convinis medarbetare står för.”

KAJ TEKARI
Facility Manager, Microsoft

Några av våra nöjda kunder

Kaffe på jobbet i 3 steg

1

Behovsanalys

Tillsammans med er tar vi fram vi en perfekt fikalösning som passar ert företag och era behov.

2

Vi installerar och kalibrerar

Våra baristacertifierade och meriterade tekniker installerar er nya fikalösning och finjusterar recepten för bästa möjliga smakkvalitet, det kallar vi smakcertifierat kaffe!

3

Schysst kaffe på jobbet

Nu kan ni luta er tillbaka och låta både medarbetare och kunder njuta av kaffe i världsklass.

Kaffeknappen - en viktig del av vårt DNA

Sedan 2018 ingår varumärket Kaffeknappen i Convinifamiljen. Kaffeknappen är enligt många originalet på kaffemarknaden. Det var en av de allra första aktörerna i vårt land att servera riktigt schysst baristakaffe på kontor, redan för +25 år sedan!! Numera ingår Kaffeknappen med sin sylvassa kaffekompetents och höga servicenivå i Convinis DNA. Något vi är väldigt stolta och glada över! Så, med Convini på jobbet får du numera marknadens mest kompetenta helhetslösning för BÅDE mat OCH kaffe till din arbetsplats. Bra va?

Mer kaffeinspiration

Så väljer du det bästa kaffefiltret

Därför ska du frysa in överblivet kaffe

Så gör du en cortado kaffe

Vi är kräsna kaffedrickare hos oss. Kan vi lita på att vi blir nöjda med kaffet från er?

Härligt! Ett gäng kaffenördar alltså? Inga problem! Det är vi med 🙂 Och, vi ger oss inte förrän ni är nöjda. Det är det vi kallar för vår ”Smakgaranti”. All vår personal är dessutom utbildade baristor vilket är något vi är unika med, så ni kan tryggt luta er tillbaks och känna er 100% trygga med vår leverans!

Vill ni lära er ännu mer om kaffe så är ni välkomna att boka ert eget Barista-event. Då kommer ett av våra baristaproffs ut till er och håller i allt från kaffeprovningar till föreläsningar och kaffedemos. Något som brukar vara väldigt uppskattat av våra kunder!

Vi vet att det kan vara klurigt att välja en kaffemaskin som passar alla på en arbetsplats, därför hjälper vi er naturligtvis att hitta rätt. Vi gör en ordentlig behovsanalys för att få koll på just era behov. Och, ni är dessutom alltid varmt välkomna till något av våra showrooms för att testa er fram och smaka på kaffet i alla våra kaffe- och espressomaskiner. Det brukar vara väldigt uppskattat!

Fyll i formuläret längst ner på sidan så hjälper vi er till rätta!

Ja, det beror på… För att kunna svara behöver vi få koll på hur just era behov ser ut och då brukar det vara enklast att ses på ett möte. Antingen digitalt eller ännu hellre IRL på något av våra showrooms.

Vi har kunder med alltifrån 10 upp till 10 000 anställda som alla har olika lösningar anpassade just för dom. Kontakta oss så hjälper vi er vidare till den allra bästa lösningen för er!

Här hittar du oss

Sinnesschysst kaffe på just er arbetsplats? ☕

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till ett sinnesschysst kaffe på jobbet! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

Testa vårt goda jobbkaffe!

S20-1

La Cimbali S20

Italienska La Cimbali har gjort det igen. Utifrån sin omfattande erfarenhet av manuella och helautomatiska espressomaskiner har man skapat sitt senaste mästerverk – La Cimbali S20. Resultatet är en perfekt espressomaskin för att producera kopp efter kopp med varma kaffe- och mjölkbaserade drycker – från morgon till kväll. Cimbali S20 erbjuder en mängd olika val av varma drycker; espresso, cappuccino, te eller kanske en kopp varm choklad – alla av högsta kvalitet. Cimbali S20 är utrustad med Smart Boiler teknologi samt helt nya kvarnar gjorda av K110 stål med titaniumyta för bästa resultat och driftsäkerhet. AWS är ett automatiskt tvättprogram aktiverat med endast en knapptryckning vilket förenklarden dagliga rengöringen. På den responsiva 7” stora skärmen finns La Cimbalis innovativa och användarvänliga gränssnitt med goda möjligheter till personlig anpassning och alla förutsättningar att visa bild eller film. Med S20 får du en helautomatisk barista som på minimal yta ger dig det mesta och bästa du kan få i kaffeväg när du vill ha gott kaffe på jobbet.

S30

La Cimbali S30

Återigen har en fantastiskt användarvänlig och helautomatisk espressomaskin från italienska La Cimbali slagit världens kaffeälskare med häpnad. För som vanligt när Cimbali, världens största espressomaskinstillverkare, lanserar nyheter så har de förflyttat gränserna lite längre än någon annan tidigare lyckats med. Produktutbudet från Cimbali S30 är näst intill magiskt. Maskinen kan erbjuda upp till 24 olika val och med nyheten som erbjuder såväl kall som varm skummad mjölk så blir variationen större än någonsin. S30 är marinerad i coola lösningar som Smart Boiler Technology, Cappuccino System, Milk Precision System (MilkPS), Perfect Grinding System (PGS) och Automatic Washing System (AWS). Naturligtvis högsta kvalitet rakt igenom. Och det som kommer ut ur maskinen blir förstås lika mästerligt. Ångfunktion, varmvatten till te och dubbla kvarnar i titan är standard, liksom WiFi-anslutning och USB-koppling. Tack vare sin 10,4” touchscreendisplay är anpassningspotentialen nästan obegränsad. Möjligheten till bildbaserad kaffemeny, inspirerande filmer med ljud och en rad andra möjligheter gör att Cimbali S30 revolutionerar utbudet av automatiska espressomaskiner. Vill du också lägga dig i framkant? Då är det här maskinen för dig.
MicrosoftTeams-image (4)

Eversys Legacy​

Eversys senaste modell Legacy är den mest kompakta och intelegenta kaffemaskinen på marknaden just nu. Trots att den endast är 360mm bred har den alla funktioner och tekniska finesser som oftast finns hos betydligt större och mer avancerade kaffemaskiner. Legacy briljerar med hela 4st kvarnar där maskinen har en kapacitet på 175 koppar i timmen. Med ett ultramodernt mjölksystem som skummar alla sorters mjölk till perfektion kan hela kontoret njuta av Cappuccinos med riktig baristakvalitet! Andra finesser är kall skummad mjölk och varm choklad. Precis som Eversys övriga modeller har Legacy självkalibrerande kvarnar som bidrar till att kaffet som bryggs blir lika bra varje dag, året om! För tedrickarna finns det självklart möjlighet att justera temperaturen för olika typer av te. Legacy är garanterat kaffemaskinen som täcker alla behov på det kräsna och moderna kontoret!
JURA espressomaskin till företag