La Cimbali kaffemaskiner

Handbyggda espressomaskiner från Milano!

Italienskt hantverk som levererar kopp efter kopp av högsta kvalitet. Det är vad du kan förvänta dig av La Cimbalis kaffemaskiner. Sedan år 1930 har de försett världen med manuella och helautomatiska espressomaskiner. Det gör dem till en av världens största tillverkare. I över 20 år har vi samarbetat med La Cimbali vilket vi är otroligt stolta över. Convini är dessutom unika med att erbjuda våra kunder de italienska underverken som La Cimbalis kaffemaskiner är.

Är ni riktiga kaffeälskare på kontoret med olika preferenser och smak? Då är en kaffemaskin från La Cimbali rätta valet!

La Cimbali kaffemaskiner

Med mångårig erfarenhet har La Cimbali lyckats skapa unika espressomaskiner av absolut högsta kvalitet. Hos Convini hittar du det allra bästa utbudet av deras användarvänliga och helautomatiska espressomaskiner, för både arbetsplatser och kontor. Varje maskin har sina unika smakfulla funktioner, med den gemensamma nämnaren att de alltid erbjuder det allra bästa i kaffeväg!
La Cimbali

Automatiserad och mångsidig funktionalitet

Alla har vi olika preferenser när det kommer till kaffe. Vissa vill njuta av en uppiggande espresso på morgonkvisten och andra föredrar en krämig cappuccino till eftermiddagsfikat med kollegorna. Med en helautomatisk espressomaskin från La Cimbali kan ni njuta av mångsidig funktionalitet där det finns goda möjligheter till personlig anpassning.

Maskinerna kommer dessutom utrustade med den senaste tekniken. Både när det kommer till användarvänlig touchskärm och automatiska rengöringsprogram samt avancerat mjölksystem och självkalibrerande kvarnar.

Personligt anpassad espressomaskin från La Cimbali

Tillsammans hjälper vi er att sätta ihop ett produktutbud av varma drycker som faller era medarbetare i smaken. Från espresso och flat white, till te och varm choklad. Du kan till och med bestämma om du vill ha varm eller kall skummad mjölk i ditt kaffe. Kanske är islatte populärt på er arbetsplats? För optimal användarvänlighet finns det dessutom möjlighet att med både bild och film illustrera ert valda dryckesutbud i displayen.

Bra, eller hur?

Vill du veta mer om La Cimbalis unika kaffemaskiner?

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till ett sinnesschysst kaffe på jobbet! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

S-Lite_trasp

La Cimbali S-Lite

La Cimbali har handbyggt espressomaskiner i Milano sedan 1930 och deras mångåriga erfarenhet har resulterat i helt unika modellen S15, espressomaskinen många har väntat på. S15 är en kompakt och lättplacerad espressomaskin som dessutom är byggd av återvunna material (eco friendly). S15 erbjuder dubbla behållare för kaffebönor samt även en behållare för choklad. Produktutbudet från S15 är i klass med betydligt större espressomaskiner oavsett om du önskar en skummig cappuccino eller en varm choklad, båda med färsk skummad mjölk. S15 har den senaste tekniken som t. ex automatiskt rengöringsprogram, avancerat mjölksystemm för färskmjölk eller växtbaserad mjölk, wi-fi uppkoppling och en tydlig kommunikativ tums skärm. Det gör S15 klart bäst i sin klass, både när det kommer till användarvänlighet och smakkvalitet, Italienskt hantverk när det är som bäst!
S20-1

La Cimbali S20

Italienska La Cimbali har gjort det igen. Utifrån sin omfattande erfarenhet av manuella och helautomatiska espressomaskiner har man skapat sitt senaste mästerverk – La Cimbali S20. Resultatet är en perfekt espressomaskin för att producera kopp efter kopp med varma kaffe- och mjölkbaserade drycker – från morgon till kväll. Cimbali S20 erbjuder en mängd olika val av varma drycker; espresso, cappuccino, te eller kanske en kopp varm choklad – alla av högsta kvalitet. Cimbali S20 är utrustad med Smart Boiler teknologi samt helt nya kvarnar gjorda av K110 stål med titaniumyta för bästa resultat och driftsäkerhet. AWS är ett automatiskt tvättprogram aktiverat med endast en knapptryckning vilket förenklarden dagliga rengöringen. På den responsiva 7” stora skärmen finns La Cimbalis innovativa och användarvänliga gränssnitt med goda möjligheter till personlig anpassning och alla förutsättningar att visa bild eller film. Med S20 får du en helautomatisk barista som på minimal yta ger dig det mesta och bästa du kan få i kaffeväg när du vill ha gott kaffe på jobbet.

S30

La Cimbali S30

Återigen har en fantastiskt användarvänlig och helautomatisk espressomaskin från italienska La Cimbali slagit världens kaffeälskare med häpnad. För som vanligt när Cimbali, världens största espressomaskinstillverkare, lanserar nyheter så har de förflyttat gränserna lite längre än någon annan tidigare lyckats med. Produktutbudet från Cimbali S30 är näst intill magiskt. Maskinen kan erbjuda upp till 24 olika val och med nyheten som erbjuder såväl kall som varm skummad mjölk så blir variationen större än någonsin. S30 är marinerad i coola lösningar som Smart Boiler Technology, Cappuccino System, Milk Precision System (MilkPS), Perfect Grinding System (PGS) och Automatic Washing System (AWS). Naturligtvis högsta kvalitet rakt igenom. Och det som kommer ut ur maskinen blir förstås lika mästerligt. Ångfunktion, varmvatten till te och dubbla kvarnar i titan är standard, liksom WiFi-anslutning och USB-koppling. Tack vare sin 10,4” touchscreendisplay är anpassningspotentialen nästan obegränsad. Möjligheten till bildbaserad kaffemeny, inspirerande filmer med ljud och en rad andra möjligheter gör att Cimbali S30 revolutionerar utbudet av automatiska espressomaskiner. Vill du också lägga dig i framkant? Då är det här maskinen för dig.
JURA espressomaskin till företag