Om oss

Möt vår ledning

Många är eldsjälarna

Arbetsglädje, lösningsfokus och gemenskap ligger i vårt DNA och engagemang och hjälpsamhet är en viktig del av vår företagskultur. Många är eldsjälarna på vårt bolag. Här möter du några av dom – vår företagsledning.

Mats Palmquist

VD

Mats Palmquist är den av oss som är ytterst ansvarig. Snabb, beslutsam, tillgänglig och engagerad är några ord som vi alla kan skriva under på vad gäller Mats.

Camilla Wemnér

HR-chef

Camilla Wemnér – en dedikerad skånska som brinner för såväl det goda ledarskapet som för att vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Jonas Enqvist

Chef Affärsutveckling

Jonas Enqvist – kunnig, lösningsfokuserad, engagerad och otroligt hjälpsam. Det är Jonas det!

Niclas Dorfh

Försäljningschef

Niclas Dorfh – positiv och på, kreativ och driven lotsar han tryggt vår försäljningsorganisation mot nya höjder.

Marie Manner

Marknadschef

Marie Manner – en sann doer som brinner för att skapa vass kommunikation och ett positivt engagemang som stärker Convini både som arbetsgivare och varumärke.

Stefan Holgert

Affärsområdeschef Kaffe

Stefan Holgert – mannen med det så livsviktiga jobbkaffet på sina axlar, arbetar tryggt och stabilt med siktet högt!

Oscar Nordbrandt

Inköps- & lagerchef

Oscar Nordbrandt – en positiv och glad norrlänning som ansvarar för Convinis alla leverantörskontakter, vårt hållbarhetsarbete likväl som för ruljangsen på våra lager.

Lars Bengtsson

Tf ekonomichef

Jonathan Lindberg

Affärsområdeschef Mat

Jonathan Lindberg – är den av oss som i sömnen kan svara på senaste status kring Convinibutiken och dess försäljning. Alltid hjälpsam och med ett stort leende!

Nicklas Enqvist

IT-chef

Nicklas Enqvist – mannen med järnkoll på Convinis alla ettor och nollor. Conviniappen, våra digitala displayer, bakomliggande system och tekniska AI-lösningar, det roddar Nicklas (tack och lov)!

Jens Nankler

Regionchef Göteborg

Jens Nankler – en go och glá Göteborgare, med huvudet på skaft och lååång erfarenhet och stor passion kring kaffehantverket.

Thomas Høy Nilsson

Regionchef Malmö

Thomas Høy Nilsson – ledningens ”gammeldansk” som ansvarar för att skåningarna får njuta av mat och dryck på arbetet, 24/7.