Månadens raket! Clean Drink Lingon – nordisk kraft på burk

Den härligt uppfriskande funktionsdrycken Clean Drink Lingon har rekordsnabbt blivit en riktig favorit hos många av Convinis kunder. Vi stämmer in i lovsången, att låta höstens mest självklara ingrediens få spela huvudrollen är verkligen ett genidrag.

Här berättar Sebastian Kvissberg, VD och medgrundare till Clean Drink, mer om Convinikundernas nya favoritdryck.

sebastian-clean-drink-300x203px
1. Clean Drink Lingon är Månadens raket i Convinibutiken – stort grattis! Berätta om Clean Drink och hur ni kom fram till att lingon skulle bli den nya smaken.

– Vad glad jag blir, det värmer otroligt mycket!

För oss på Clean Drink är det viktigt att gå vår egen väg och våga sticka ut bland andra funktionsdrycker. Vi är stolta över att vara ett svenskt bolag som har hela produktionen i Norden. Tanken bakom Clean Drink Lingon är att värna om och hylla vårt nordiska arv. Lingon har en säregen, men väldigt god smak, som vi tycker kännetecknar Norden. En nordisk kraft på burk, helt enkelt.

2. Era drycker är veganska, vilken är bakgrunden till det?

– Vi vill att alla ska kunna dricka Clean Drink! Vi var först i Sverige med en vegansk funktionsdryck och anser att det hänger mycket ihop med vår syn på allas lika värde och en hållbar framtid.

3. Miljö och hållbarhet är något som ligger er varmt om hjärtat, hur jobbar ni med hållbarhetsfrågan?

– Sedan starten har vi utgått från att hållbarhet ligger i Clean Drinks DNA. Huvudingrediensen är rent källvatten – någonting som redan idag är en bristvara i många delar av världen på grund av klimatförändringen.

Tillsammans med våra leverantörer arbetar vi för att minimera vår miljö- och klimatpåverkan i alla led. Två viktiga komponenter i det arbetet är att enbart jobba med de leverantörer som ligger geografiskt nära oss, och att vi gjort ett aktivt val att bara samarbeta med de mest klimatsmarta.

Vi är stolta över att vår dryck redan idag bryggs helt fossilfritt!

***

Clean Drink är ett av många varumärken som du hittar i Convinis butiker. Är du nyfiken på vår matlösning för företag? Läs gärna mer via länken nedan. 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag