Stort tack till er som tyckt till om Convini!

För en tid sedan skickade vi ut en enkät till alla er som handlat i våra Convinibutiker under året som gått, för att ta reda på vad ni tycker om oss och hur vi kan bli bättre. Vi blev fullkomligt överösta av feedback! 

Vi är verkligen tacksamma för vartenda ett av alla tusentals svar. Många av er är väldigt nöjda, vilket vi förstås är superglada för! En del har påpekat vad vi är mindre bra på och hur vi kan bli bättre, vilket vi är ännu mer tacksamma för – det ger ju oss chansen till förbättring! Bland alla fantastiska och engagerade förbättringsförslag har en oberoende jury på Convini utsett fem vinnare som fått vardera 1000 kr att handla för i Convinibutiken.

Vi säger tack för hjälpen till alla tagit sig tid att svara och ett extra stort GRATTIS till de fem vinnarna: 

  • Anton Yngvesson
  • Felicia Sandersnäs
  • Kajsa Agnarsson Fransson
  • Kalle Forsell
  • Max Römbo

Frågor som engagerar

Många har haft idéer och önskemål kring vilka produkter man tycker ska ingå i vårt sortiment och hur vi bör anpassa det utifrån olika kundföretag och individer. Även åtgärder för att minska matsvinn och hantering av förpackningar engagerar. Mer kommunikation om våra deals och kampanjer samt fler smarta app-funktioner efterfrågas också. Vi märker att intresset för hållbarhetsfrågor är fortsatt stort och att vi behöver berätta mer om både vad vi redan gör på hållbarhetsområdet och om våra framtida hållbarhetsplaner.

Vi lyssnar på er och vågar lova – det kommer mera! 😊

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

Prisvänlig mat och dryck på jobbet – smakar extra gott i tuffa tider

JURA espressomaskin till företag