Vårens 10 hetaste nyheter

Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment för att ge våra kunder bästa tänkbara utbud på jobbet. Här listar vi 10 heta favoriter som du inte får missa! Och du vet väl att om du inte hittar just din favorit i butiken kan du enkelt önska den i Conviniappen?

1. Smiling råbar x 2

För lakritsälskaren som behöver fylla på med energi är valet enkelt, välj Smiling Lovely Licorice. Smiling Peanut Passion smakar nästan som Snickers och innehåller jordnötter, passionsfrukt, dadlar, havregryn, pumpafrön och kakao. Båda är ekologiska och tillverkade av naturliga ingredienser.
Alla artikelbilder10

2. Barebells Honey Melon Milkshake

Den nya krämiga proteinmilkshaken från Barebells har en lekfull smak av sommargul och frisk honungsmelon. Inspirationen är hämtad från färgsprakande temaparker och kittlande åkattraktioner. Bara en snabb titt på flaskan gör en sugen att prova!Alla artikelbilder9

3. Clean Rscued och Clean Drink BCAA

Med Clean Rscued, som innehåller 30 ml juice från räddade äpplen, får du en naturlig boost. Clean Drink friska bär som har en bas av riktigt goda och fräscha bär smakar syrligt och sött på en och samma gång. Båda dryckerna är fria från socker, färgämnen, taurin och konserveringsmedel såklart.

Clean

4. Polarmacka med skärgårdsröra

Ännu en vegansk nyhet! Populär vetekaka med en fyllning som smakar svensk midsommar. Samtliga i Convinis testpanel gav Polarmackan med skärgårdsröra tummen upp.
Polarmacka

5. Nocco Limón Del Sol

Årets sommarsmak från NOCCO tar dig med på en resa till soldränkta medelhavsstränder, randiga parasoll och ett avslappnat mañana-tempo. NOCCO Limón Del Sol har smak av läskande citrus och innehåller förutom BCAA (3000mg), grönt te-extrakt, koffein och sex olika vitaminer. Liksom övriga NOCCO-drycker är den helt utan socker.
Nocco

6. Barebells Salty Peanut Vegan och Barebells Salty Peanut Core Bar

Den storsäljande smaken från Barebells, Salty Peanut, finns nu även som veganskt alternativ. Jippie, säger vi! Dessutom finns den populära smaken nu även som Barebells Core Bar, den lite mindre varianten. Nu är det bara att välja och vraka bland Salty Peanut-smakerna!
Alla artikelbilder3

7. Magnum Ruby och Magnum Salted Caramel Almonds

Magnum Ruby – den rosa glassen! Kanske årets hetaste nyhet? Len vit chokladglass med hallonswirl som doppats i naturligt rosa Rubychoklad. Magnum Salted Caramel Almonds blev snabbt en storfavorit i Convinis testpanel. Salt kolaglass som doppats i Magnumchoklad med glaserade mandelbitar. En komplett, utsökt dessert.
Alla artikelbilder2

8. Norr dryck 03 Yuzu

03 Yuzu är senaste tillskottet från Norr Company. En fräsch, törstsläckande dryck berikad med D-vitamin. Yuzu är en citrusfrukt som ursprungligen kommer från Östasien och smakar som en blandning av grapefrukt och mandarin.
Norr

9. Igloo

Årets nostalgitripp! En mycket populär klassiker från förr gör comeback. Isglass med colasmak. Om du inte väljer att äta glassen själv går den enkelt att dela med en kollega!
Igloo

10. Snickers Crisp och Twix Salted Caramel

Snickers Crisp har en unik blandning av rostade jordnötter och krispigt ris tillsammans med en oslagbar kombination av choklad och karamell. Den klassiska Twix-kakbotten med chokladöverdrag får nu sällskap av en seg och härlig saltad kolasås. Båda är to die for, var så säker!
Alla artikelbilder

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag