Norr Company medverkar till vätskebalans världen över

En miljon sålda drycker och lika många enheter vätskeersättning och zinktabletter. Det är resultatet hittills av initiativet One for one. Bakom det står Norr Company, bolaget som vill erbjuda goda drycker som återställer vätskebalansen – och samtidigt aktivt ta ställning för en mer hållbar värld.

One for one innebär konkret att för varje såld dryck donerar Norr Company en enhet med vätskeersättning och zinktablett till behövande i Jemen. Företaget jobbar mot visionen att inget barn i världen ska dö av vätskebrist eller uttorkning. För att förverkliga detta samarbetar Norr med stora organisationer som har expertisen och kunskapen kring behov och distribution av vätskeersättning.

– Ingen av oss som startade Norr kommer från dryckesindustrin. Det vi däremot har gemensamt är att vi är väldigt fascinerade av varumärken och hur de kan ta ett större ansvar för att driva en samhällsförändring, säger Adriano Sannelli, vd och en av grundarna till Norr Company.adriano-sannelli-norr-company

Medvetna konsumenter nyckeln till framgång

Adriano menar att två centrala delar i företagets affärsidé bygger på deras lojala kunder som är medvetna och delar Norrs vision. Han talar varmt om den fantastiska känslan som infinner sig i kroppen när han är en del av något större. Just den känslan beskriver han som huvudanledningen till att han och de andra initiativtagarna valde att starta bolaget:

– Vi vill göra skillnad och bidra till en mer hållbar värld. Det är vår skyldighet att inte lägga hela ansvaret på konsumenterna och återförsäljarna, betonar Adriano.

Han fortsätter:

– Vi har märkt att den yngre generationen, framförallt i storstäderna, är alltmer medveten. Därför tycker vi att det är jätteviktigt att dessa människor får möjlighet till nära energi för att fortsätta kunna göra sitt bästa på jobbet.

Därför finns Norrs drycker i Convinibutiken

– Convini ligger i framkant och förstår människors behov av energi på arbetsplatsen och att fler vill göra medvetna val idag. Därför vill vi på Norr Company gärna finnas i Convinis sortiment! säger Adriano Sannelli.

– Till att börja med, stort grattis till Norr! Riktigt kul och viktigt att de nu har sålt en miljon drycker. Vi är jättestolta över att ha drycker från Norr Company i vårt sortiment. Initiativet One for one är något vi verkligen vill vara med och supporta, säger Oscar Nordbrandt, inköpschef på Convini.

Han avslutar:

– När vi träffade Adriano och Norr för första gången och han berättade vad de vill uppnå med sitt företag kände vi att den här resan vill vi vara med på! Dryckerna har en smakmässigt hög kvalitet och dessutom håller de oss alerta under dagen. Det gjorde valet enkelt att ta in Norrs drycker i vårt sortiment.

***

Dryckerna från Norr Company finns idag i Convinis sortiment i Stockholm, Göteborg och Malmö. De är omåttligt populära och finns i nuläget i ett par olika varianter. Är du nyfiken på att veta mer om vår Convinis butikslösning för arbetsplatser? Tveka in att höra av dig till oss, så berättar vi gärna mer!

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag