Vår kompis Fruktdealen expanderar till Malmö!

Vi är superglada över nyheten att vår partner Fruktdealen nu slår upp dörrarna i Malmö.
För oss på Convini känns det fantastiskt bra att tillsammans med Fruktdealen nu även kunna erbjuda kvalitetsfrukt till våra kunder i Skåneregionen, precis som vi gjort i Stockholm sedan länge. Det gör vårt unika helhetserbjudande till arbetsplatser ännu starkare. Convini + Fruktdealen = mat, kaffe och frukt som förgyller dagen för hundratusentals medarbetare!

Snabbast växande aktören inom fruktleveranser

Fruktdealen finns sedan tidigare i Stockholm, Uppsala och Södertälje. De är den snabbast växande aktören inom fruktleveranser till företag och kan stoltsera med två Gasellen-utmärkelser. Varje vecka producerar och levererar de över 20 ton frukt, med fokus på kvalitet, service och hållbarhet. Fruktdealen är certifierade för produktion av ekologiska fruktlådor och unikt är att alla deras lådor innehåller ekologiska bananer. Med en no-waste policy kommer all frukt till användning. Restprodukter och returer blir till juice, biogas eller skänks till olika välgörenhetsorganisationer.

Robin Westergren ansvarar för att bygga upp Fruktdealen i Malmö och Skåne.
– Jag är otroligt glad över att ha fått detta förtroende. Nu ska vi erbjuda Skånes fräschaste fruktleveranser! Jag ser fram emot många lyckliga och framgångsrika år med Fruktdealen och Convini, säger Robin.

Anton Hägström är en av grundarna till Fruktdealen och Operativ chef:
– Att vi nu tar steget till Skåne känns naturligt och väldigt roligt. Vårt koncept skiljer sig från många andra aktörers, och Skåne blir ett naturligt steg i att bli en nationell aktör, samtidigt som vi tror på en lokal anpassning i varje region. Det är viktigt att tillgodose de önskemål och behov som finns hos varje enskild kund, säger Anton.

Vi på Convini säger grattis Fruktdealen och varmt välkomna till Malmö! Vi ser fram emot ett grymt samarbete. Tillsammans gör vi våra kunder ännu nöjdare, nu både i Stockholm och i Skåne.

Nyfiken på Convinis och Fruktdealens fräscha frukterbjudande?
Upptäck vårt erbjudande för frukt på jobbet!

Första fruktlådan gratis

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Därför behövs fredagsfikan på jobbet

JURA espressomaskin till företag