Kvalitetsfrukt till din arbetsplats

Mer frukt och grönt till folket!

Visste du att vi bör äta 500 gram frukt och grönt varje dag för att må bra? Det motsvarar till exempel tre frukter och två stora nävar grönsaker. Varje dag. Så ge era medarbetare en hälsosam boost av vitaminer, fibrer och antioxidanter – bjussa på färsk frukt!
 
Convini hjälper er att få den fräschaste och godaste frukten i stan, smidigt och tryggt levererad direkt till er arbetsplats (ännu så länge enbart i Stockholm och Malmö).

Första fruktlådan gratis!
Sortiment

Vilken fruktlåda väljer ni?

Ni kan självklart välja mellan flera olika fruktlådor. Alla kan fås i olika storlek och ni kan även välja att få 100% ekologisk frukt. När det gäller bananer behöver ni inte välja – vi erbjuder endast ekologiska bananer. Bananer brukar förresten vara poppis på många arbetsplatser så självklart kan du välja att beställa extra!

Om ni vill levererar vi fruktlådan till er reception eller så bär vi in den och lägger upp fint i skål eller på fat. Vi kan även ta hand om den frukt som blivit över och se till att den kommer till nytta eller återanvänds. Ni bestämmer helt enkelt det upplägg ni tycker passar bäst!

yellow ring

Våra fruktlådor

Guld

Den mest lyxiga fruktlådan på marknaden! 

Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron, vindruvor och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor. Vi toppar med färska bär som jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär samt exotiska frukter såsom litchi, rambutan, physalis, kiwi och passionsfrukt.

Guldlådan finns självklart som ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt).

Silver

Fruktlådan för er som vill ha vindruvor på toppen!

Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron, vindruvor och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor.

Silverlådan finns självklart som ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt). 

Brons

Fruktlådan för er som vill ha riktigt bra frukt, till ett riktigt bra pris!

Innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor.

Bronslådan finns även som 100% ekologiskt alternativ (med reservation för att om kvalitet eller tillgång inte är bra nog så ersätter vi med konventionellt odlad frukt).

Beställ färsk frukt till jobbet redan idag

Att få färsk frukt till jobbet är superenkelt! 

Våra fruktexperter hjälper er tillrätta. Dom kan allt om frukt och hjälper er att skräddarsy bästa tänkbara upplägg för just er arbetsplats.

Hos oss är den första fruktlådan alltid gratis! Så, varför vänta..?

 

IMG_9212
Flexibla lösningar

Du bestämmer - vi levererar!

Hos Convini är det våra kunder som bestämmer. Ni bestämmer vilken veckodag och vilken tid ni vill ha er frukt levererad. Och, ni kan tryggt lita på att vi kommer när vi ska. Självklart väljer ni just er sortimentsmix och de eventuella tillval som passar er bäst.

Vi är flexibla till tusen och ordnar ett fruktupplägg som passar just er arbetsplats.

Vill ni ändra, öka eller minska er leverans? Inga problem! Det går hur bra som helst ända fram till kl 12 dagen före utsatt tid.

Med hållbarhet i fokus

Alltid ekologiska bananer

Hållbarhet är en hjärtefråga för oss. Som exempel erbjuder vi inget annat än ekologiska bananer. Och du kan självklart välja att allt innehåll i din fruktlåda är 100% ekologiskt.

Utbudet anpassas efter säsong och vi väljer svensk frukt så långt det är möjligt. Vi levererar frukten i stapelbara lådor med lock istället för i korgar. Då blir transporterna mer effektiva och det minskar vår klimatpåverkan. All returfrukt tas om hand och ges till välgörenhetsorganisationer som Stadsmissionen eller Maskrosbarn eller blir till biogas eller juice. Inget slängs – grymt bra, eller hur?

Våra vanliga frågor & svar om frukt

Det stämmer! Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder all sorts energi som behövs under en arbetsdag. Och här spelar frukten en viktig roll. Därför begav vi oss ut för att leta efter den mest kompetenta fruktleverantören i Stockholm och Malmö. Och, valet var enkelt. Fruktdealen består av ett litet, kompetent och 100% dedikerat team som verkligen brinner för att leverera högkvalitetsfrukt till våra arbetsplatser. Vi gillar dom faktiskt så pass mycket att vi även har valt att gå in som delägare. Så, vi kan garantera er att ni kan vara fullkomligt trygga i att våra fruktleveranser tillsammans med Fruktdealen inte kommer att göra er besvikna!  

Vår frukt levereras i en "smart" papplåda som består av 97% återvunnet material. Vid er första leverans från oss får ni en fin trälåda som vi placerar papplådan i. På så vis hanteras frukten varsamt och vi slipper det kritiska upphällningsmomentet där frukten riskerar att skadas.

Vill ni så erbjuder vi er även att lägga upp er frukt, kanske på olika platser på er arbetsplats? Vi ger oss inte förrän ni är nöjda! 

Toppen! Då har ni kommit rätt! Vi erbjuder 100% ekologiska fruktlösningar för de som önskar. 

Den frukt som ni inte äter upp tar vi gärna hand om. På så sätt kan vi stötta organisationer som gör gott.

Frukt som är tillräckligt fräsch skänker vi vidare till behövande. Vi har samarbeten med bland andra Fryshuset, Stockholms Stadsmission, Vid din sida, Friends och Maskrosbarn. För oss känns det viktigt att stötta organisationer som arbetar med att hjälpa andra. Våra samarbeten bidrar dessutom till minskat svinn, vilket är något vi brinner för. Och, den frukt som inte skänks vidare hämtas av RESCUED, som räddar frukt och gör den till fantastiska juicer, vilket känns toppenbra! 

Självklart! Alla våra fruktlådor går att anpassa utifrån era önskemål. Och, vi levererar dessutom gärna mjölk i samband med er fruktleverans.

Du vet väl om att vi även kan erbjuda en hel liten minibutik med massor av energi för hela arbetsdagen? Du hittar mer info här: till Convinibutiken.

 

Vi ger oss inte förrän ni är nöjda! Det gäller oavsett vad. Flexibilitet är därför högt prioriterat hos oss. För avbokning eller ändring inför en kommande fruktleverans räcker det att du hör av dig senast kl 12 dagen innan. Ändringar eller avbokningar gällande er mjölkleverans behöver vi ha aningens tidigare, så senast kl 12 på fredagen inför kommande vecka.

I samband med högtider eller semestrar så stämmer vi självklart av era specifika önskemål på förhand. Så, varför vänta? Den första fruktlådan är ju dessutom gratis!

Vi levererar frukt på helgfria vardagar, måndag-fredag mellan kl 07-15. Låt oss veta om ni har några specifika önskemål om veckodag och tid så löser vi säkert det. Och, hur ofta ni vill att vi kommer och fyller på, det avgör ni!  

Nej, vi levererar frukten till er helt utan kostnad!

Så bra. Det är vi med! Vi tänker alltid på att optimera våra körslingor så att våra leveranser ska påverka miljön i minsta möjliga mån. Vår frukt packas i fyrkantiga emballage som är enkla att stapla, vilket gör att vi inte transporterar en massa onödig luft. Fruktlådorna är producerade av 97% återvunnet material, vi levererar 100% ekologiska bananer och säljer enbart ekologisk mjölk. Våra ekonomi- och logistiksystem är helt pappersfria och vi uppmanar våra kunder att ta emot sina fakturor via mail istället för via post. Dessutom tar vi hand om all överbliven frukt för att minska vårt matsvinn. Bra, eller hur?

Vår erfarenhet säger oss att 500-600 gram frukt per person/vecka är en rimlig mängd att börja med. Och, det går givetvis att justera väl ni fått kläm på hur mycket ni behöver till just er arbetsplats.

För att ta ett exempel - ett företag med 20 anställda brukar behöva ca 10-12 kg frukt i veckan. Så, hur många är ni?

Första fruktlådan gratis!

Vi vill att så många som möjligt ska prova på vårt frukterbjudande. Därför ger vi er den första lådan helt gratis och självklart utan förpliktelser. Fyll i formuläret bara, så ordnar vi det!