Succé för Urban Deli på Convini – nu väntar glasspremiär

Redan från start har Convinis exklusiva samarbete med den populära Stockholmsbaserade restaurangkedjan Urban Deli varit en framgångssaga. I sommar blir det dessutom premiär för Urban Delis egen glass i våra butiker.

Samarbetet med Urban Deli tog sin början i maj 2017 och blev Convinis första satsning på ett lite mer påkostat lunchalternativ. Ett koncept som visat sig falla våra kunder väl i smaken. Från att ha startat med fyra rätter har utbudet successivt utökats och idag finns hela tio rätter i sortimentet – med allt från klassisk husman som köttbullar och lax, till vegetariska och veganska alternativ.

– Urban Deli har blivit en riktig storsäljare hos oss. Bara under maj månad valde 11 000 av våra kunder en Urban Deli-rätt till lunch, vilket är en fantastisk siffra. Vi ser också att intresset för produkterna fortsätter att öka, vilket känns jättekul. Urban Deli står för kvalitet, goda smaker och ger en restaurangkänsla som är svårslagen, säger Emelie Enqvist, inköpsansvarig på Convini.

Exklusivt för Convinis kunder

De populära maträtterna säljs, förutom hos Convini, endast i Urban Delis egna restauranger och i ett fåtal utvalda Hemköp-butiker i centrala Stockholm.
Hos Convini får i dag 200 kunder leveranser varje vecka och ambitionen är att ännu fler ska få upp ögonen för produkterna.

– Urban Delis rätter har en hållbarhet på bara 3-4 dagar och en produkt får aldrig gå ut i datum i butiken innan vårt nästa besök. Påfyllnaden i våra Convinibutiker varierar beroende på antalet anställda och deras konsumtion, vilket styr vilka produkter vi kan erbjuda. Men självklart är vi alltid intresserade av att anpassa utbudet efter vad kunden efterfrågar, säger Emelie Enqvist.

Lyxig glass på jobbet

Inför sommaren kommer Convini även med ett glädjande besked till alla glassälskare! Under vecka 28 kommer nämligen Urban Delis egen glass att landa i butikerna.

– Det känns jättekul. Jag skulle kalla den en kvalitetsdessert, något lite extra som sätter guldkant på jobbdagen, säger Emelie Enqvist.

Glassen kommer att till en början finnas i de fyra smakerna: Hallonsorbet (vegan/laktosfri), Choklad/porter (vegan), Lakrits med Pärlans citronsås och Hasselnöt med kanderade nötter och kolasås. Vill du vara säker på att få glassen levererad till din arbetsplats är ett hett tips att använda önska vara-funktionen i Convini-appen, eftersom glassen till en början kommer tas in i mindre volymer.

– Det ska bli jättespännande att se hur glassen mottas ute hos våra kunder. Vi hoppas såklart på ännu en succé, säger Emelie Enqvist.

Vill du veta mer om Convinis erbjudanden? Läs mer här!

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

5 tips för ökad arbetsglädje

Så främjar ni hälsa på arbetsplatsen