Nytt vässat frukterbjudande!

Nu vässar vi vårt frukterbjudande ytterligare och inleder ett strategiskt samarbete med det Stockholmsbaserade fruktföretaget Fruktdealen. Fruktdealen blir därmed exklusiv fruktleverantör till Convinis alla kunder i Stockholmsregionen.

Convinis VD, Mats Palmquist, är positiv till det nya samarbetet som innebär ett stärkt frukterbjudande både gentemot befintliga och nya kunder.

– Fruktleveranser till kontor är ett område där vi ser stor tillväxtpotential för framtiden som komplement till vårt mat- och kaffeerbjudande. Våra kunder blir mer och mer hälsomedvetna samtidigt som hållbarhets – och miljöfrågorna står allt högre upp på agendan. Därför är vi väldigt glada över att sluta ett strategiskt samarbetsavtal med Fruktdealen, en aktör som har samma höga ambition gällande kvalitet och service som vi på Convini.

FruktladaingangFruktdealen startades 2012 av entreprenörsduon Mikael Engqvist och Anton Hägström som snabbt ställde in siktet på att bli Sveriges mest rekommenderade leverantör av frukt till företag. I dag har företaget cirka 750 företagskunder i Stockholmsområdet och är certifierade för ekologisk produktion av fruktlådor via SMAK-certifiering.

För Fruktdealen innebär det nya samarbetet med Convini stora tillväxtmöjligheter.

– Detta är ett strategiskt viktigt steg för oss som bolag. Fruktdealen får genom Convini in fler kunder och det ger oss en tätare densitet av leveranser, vilket minskar vår miljöpåverkan och ger en högre leveranssäkerhet. Vi får även ökad säljkraft genom Convinis kompetenta säljteam, vilket i kombination med våra egna säljare samt återförsäljare accelererar vår tillväxt och gör oss mer konkurrenskraftiga, säger Mikael Engqvist.

Från och med februari 2019 kommer Convinis samtliga kunder i Stockholmsområdet att få sin frukt levererad av Fruktdealen. Convini går samtidigt in som minoritetsägare i bolaget.

För mer information:
Mats Palmquist, +46 70 860 66 22, mats.palmquist@convini.se
Mikael Engqvist, +46 72 332 80 04, mikael@fruktdealen.se

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag