5 poddtips för ökat välmående i sommar!

Hur ska vi egentligen äta för att nå vårt bästa jag och vad finns det för knep för att nå ökad lycka i livet? Här tipsar vi om fem poddar som alla berör temat välmående och välbefinnande från olika perspektiv. Perfekt för lata dagar i hängmattan eller varför inte till och från jobbet i sommar?

1. Lyckopodden

På jakt efter mer lycka i livet? Då kan Lyckopodden vara något för dig. En härligt positiv podd med många inspirerande avsnitt på temat “hur du når ett lyckligare liv, genom att bli lite mer av dig själv” med inspiration, tips, intervjuer och övningar. Poddvärd: Agnes Sjöström  

Till Lyckopodden

2. Hälsosnack med Lotta och Victoria

Det här är en podd för alla med intresse för hälsa och välmående. Med intressanta och inspirerande gäster som pratar om hälsa och wellness ur ett helhetsperspektiv med kost och välbefinnande i centrum.
Poddvärdar: Lotta & Victoria

Till Hälsosnack

3. The Rich Roll podcast

Podden med 75 miljoner nedladdningar! Varje vecka djupdyker den amerikanska hälsogurun Rich Roll inom temat välbefinnande, genom intressanta konversationer med några av de mest skarpa och framåtskridande personligheterna i vår värld. Avsnitten berör allt mellan himmel och jord inom temat hälsa, fitness, näring, konst, underhållning, entreprenörskap och andlighet.
Poddvärd: Rich Roll

Till The Rich Roll Podcast

4. Food Pharmacy podden

Food Pharmacy podden är en “matnyttig” podd som riktar sig till alla som vill äta sig till ett friskare liv. Om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. 
Poddvärdar: Lina Nertby Aurell & Mia Clase

Till Food Pharmacy podden

5. Engagemangspodden

Bakom den här podden finns en rörelse – HejEngagemang – som brinner för att hjälpa oss att gå till jobbet för att vi känner för det och inte för att vi måste. De vill sprida ordet och framgångshistorierna som förändrar människors liv på riktigt, både i arbets- och i privatlivet. Genom podden vill de sprida kunskap och inspiration om vårt engagemang, som är så viktigt både för välmående, samarbete, utveckling och goda prestationer.
Poddvärd: Beata Wickbom

Till Engagemangspodden

***

Att hitta stunder för återhämtning är viktigt för att fungera på arbetet. En inspirerande podd som manar till reflektion är ett av många sätt att återhämta sig på. Vill du läsa mer om hur du skapar en välmående arbetsplats? I vår guide kan du få ännu fler praktiska tips och övningar som gör att du får en energiboost i kropp och själ. Ladda ner guiden gratis här!

 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

5 tips för ökad arbetsglädje

Så främjar ni hälsa på arbetsplatsen

JURA espressomaskin till företag