Kom och häng med oss på Stafesten!

För tredje året i rad är vi på Convini stolta sponsorer till Sveriges största och roligaste företagsstafett – Stafesten – som imorgon, onsdag, inleds i Stockholm. Missa inte våra tält där det bjuds på förstklassigt kaffe och en rad andra roliga happenings.

Stafesten, tidigare Bellmanstafetten, är ett event där kollegor kan samlas och motionera och ha kul tillsammans under en fartfylld dag. Att främja gemenskap och välmående på jobbet är något som vi på Convini tycker är viktigt och vill bidra till.

– Vårt engagemang på Stafesten känns helrätt! Vi möter vår målgrupp – de många företagen, på plats, in action och låter dom smaka på vårt erbjudande, både mat och dryck över ett trevligt samtal. I år är det dessutom premiär för Convinibutiken, som kommer att vara välfylld med godsaker till förmånliga Stafestenpriser. Därtill riggar vi just nu för de ca 65 000 kopparna kaffe som ska serveras! berättar Convinis marknadschef, Marie Mets.

Intresset för evenemanget är rekordstort och arrangörerna räknar med att tävlingen i Stockholm i år kommer att locka över 20 000 deltagare. 

Varje stafettsträcka, som deltagarna i lag om fem personer kan välja att antingen gå eller springa, är 5 kilometer lång. Efter loppet hämtar laget en matig picknickkorg som kan avnjutas i gröngräset. Därefter förflyttar sig festligheterna till After Run-området där det blir bar, mingel och musikunderhållning med bandet “The Fishermans Trio”.

Vi kommer att ha en rad happenings i våra tält under båda dagarna. Förutom att vi såklart bjuder alla deltagare på förstklassigt kaffe, så kommer vår populära matbutik att finnas på plats, fulladdad med dricka och snacks till riktigt bra priser. Vi kommer även att ha en fotovägg där alla lag kan fotas tillsammans, det kommer att finnas en massör på plats och så får du chans att skapa din egen smoothie – genom att cykla (!).

Ett annat uppskattat inslag är våra Convinianer. Skulle ett lag av någon anledning stå utan en deltagare så finns här alltså möjlighet att låna en av våra vältränade sk “Convinianer” som kan springa en sträcka åt laget. Anmälan görs vid vårt tält inför loppet och först till kvarn är det som gäller!

Som ni hör kommer det att bli fantastiska dagar – hoppas vi ses!

Nytt för i år är också att Convini kommer att finnas på plats när Stafestenturnén når både Göteborg (5 september) och Malmö (19 september). På båda orterna kommer vi att bjuda på vårt goda kaffe och prata om hur våra kaffe- och matlösningar kan bidra till mer välmående arbetsplatser. Varmt välkomna till oss även där!

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag