Nu sätter vi vårt namn på Sveriges största företagsfest – Convinistafetten

Vi är stolta över att meddela att Convini blir titelsponsor till Sveriges största företagsstafett och Stafesten byter namn till Convinistafetten. Vi fördjupar vårt samarbete med Marathongruppen, Nordens största arrangör av motionsevenemang.

Convini har sedan 2016 varit en av huvudsponsorerna till Sveriges största företagsstafett Stafesten, som lockar tusentals deltagare till Norra Djurgården i Stockholm i slutet av augusti. Den gemensamma visionen om friska och inspirerande arbetsplatser har varit en stark drivkraft i samarbetet, som fördjupas ytterligare inför 2022 års evenemang när Convini går in som titelsponsor. Avtalet sträcker sig över fem år och tar avstamp i augusti.

Så här uttalar sig vår marknadschef, Marie Mets om samarbetet:

– På Convini är vi otroligt glada och stolta över att spela en ännu större roll i denna fantastiska folkfest. Evenemangets goda syfte stämmer perfekt överens med vår ambition om att främja gemenskap och välmående arbetsplatser. Vi vill hylla alla deltagare genom att bjuda dem på stans godaste kaffe och en härlig picknick i det gröna. Och självklart visar vi även upp vår populära Convinibutik på plats, säger Marie Mets.

Convinistafetten arrangeras under augusti i Stockholm. Varje lag består av fem löpare som springer varsitt varv på den 5 kilometer långa banan. Efteråt bjuds alla deltagare på en trevlig picknick och gott kaffe av oss. Läs mer på stafetten.com.

Till pressmeddelandet

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

5 tips för ökad arbetsglädje

JURA espressomaskin till företag