Stort tack för ert engagemang!

För en tid sedan skickade vi ut en enkät till alla er som handlat i någon av våra ca 1600 Convinibutiker den senaste tiden, för att ta reda på vad ni tycker om oss och hur vi kan bli bättre. Wow – vilket gensvar vi fick!

Vi är otroligt tacksamma för vartenda ett av alla tusentals svar. Många är väldigt nöjda, vilket vi förstås är superglada över. En del har påpekat vad vi är mindre bra på och hur vi kan bli bättre, vilket vi är ännu mer tacksamma för – det ger ju oss chansen till förbättringar! Bland alla fantastiska och engagerade förbättringsförslag har en jury utsett tre vinnare som får varsin Apple Watch, series 3.

Vi säger tack för hjälpen och stort GRATTIS till:

  • Anders Haglund, Basalt
  • Ronnie Bäckman, AMF Pensionsförsäkring
  • Felix Jörneman, Nord DDB


Alla ni som inte vann denna gång, ett stort, stort tack till er också!

Hållbarhet engagerar

En av de frågor som engagerade mest handlar om hållbarhet och vi har fått mängder av input på vilka hållbarhetsfrågor som ni tycker att Convini bör fokusera på. Glädjande nog kan vi meddela att de allra flesta frågor redan finns med i våra planer! En viktig insikt för oss är att intresset kring hållbarhet är väldigt stort och att vi behöver berätta mer om både vad vi redan gör på hållbarhetsområdet och om våra framtida hållbarhetsplaner. Vi lovar – det, och mycket annat, ska vi bli bättre på!

Tack igen för att ni hjälper oss att vidareutvecklas! 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag