Naias trendiga drycker – nyhet hos Convini

Du har väl inte missat att du sedan i somras hittar två av Naias trendiga funktionsdrycker i din Convinibutik?

Vi ställde 5 frågor till produktchef Stefan Garvander som berättar mer om det nya svenska konceptet.

1. The Naia Initiative är ett helt nytt svenskt varumärke. Vad utmärker era funktionella drycker?

– Vi brukar säga att våra drycker gör mer än att bara släcka törsten. De är goda, fulla med vitaminer, ginseng och guarana för att kunna ge energi oavsett situation. Vi har också drycker med 100% vegansk BCAA och koffeinfria alternativ. Dessutom är vi såklart väldigt stolta över att ha all vår tillverkning i Sverige. 

2. Vad kan jag att förvänta mig av era drycker?

– Framförallt kan du förvänta dig att den är god och att du kommer få en massa ny energi. Vi har också varit väldigt noggranna och valt varenda ingrediens med stor omsorg.

3. När passar det att dricka The Naia Initiative?

– Vi människor har såklart olika behov men alla kan behöva en liten energiboost då och då. Just när du känner att du behöver piggas upp lite så passar det perfekt med en Naia, kanske på morgonen, innan träningen eller när energin börjar gå ner litegrann på eftermiddagen. 

4. I Convinibutiken hittar jag två av era produkter. Vad kan du berätta om just dem?

– Den ena är Sparkling Energy Drink Wild Strawberry, en kolsyrad energidryck med smak av smultron som är fullproppad med vitaminer, koffein och extrakt från ginseng och guarana. Den är också naturligt sötad med frukt för att ta fram och förstärka den goda smaken. Den andra produkten är Sparkling Energy BCAA Kiwi, som också är en kolsyrad energidryck med vitaminer, koffein och ginseng. Den är helt sockerfri och innehåller vegansk BCAA (grenade aminosyror), vilket gör att den passar perfekt när man behöver energi för att orka träna. 

Naia-convini

5. Ni marknadsför er genom en rad inspirerande profiler i sociala medier. Berätta mer!

– Ja, vi jobbar nära och utvecklar varumärket tillsammans med flera riktigt spännande personer som är aktiva inom olika områden; det är idrottare, artister, designers och filmskapare. För oss handlar det inte om att hitta någon med en massa följare – vi har istället lagt ner tid och kraft på att hitta människor som vi verkligen inspireras av och som passar oss, vad vi står för och framförallt hur vi vill agera. Vi har en gemensam värdegrund, helt enkelt. 

***

Naia är ett av många spännande varumärken som du kan hitta i Convinis butiker på arbetsplatser. Vill du veta mer om vår populära matlösning? Läs gärna mer via länken.

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag