Stark start för Norrs drycker på Convini

Norrs populära drycker gör succé på Convini. Under första försäljningsmånaden har hela 5 846 flaskor sålts, vilket betyder att lika många barn har fått tillgång till livsviktig vätskeersättning genom Norrs fantastiska One for One-koncept. 

Vi passade på att ställa 3 snabba frågor till Norrs grundare Christian Nordenborg.

Grattis, Norr-dryckerna har blivit månadens raket hos oss på Convini, hur känns det?
– Är det sant! Fantastiskt kul och stort tack till er för att ni tror på oss och våra produkter. Vi lägger ner vår själ i att skapa en bra produkt och otroligt härligt att höra att den uppskattas av kunderna.

Vad kännetecknar just era drycker?
– De är lättdruckna och effektiva törstsläckare med låg sockerhalt som innehåller en noga avvägd mängd natrium – som är den mineral som reglerar och ger störst effekt på vätskeupptaget vilket gör att den effektivt hjälper till att återställa vätskebalansen. Perfekt både före och efter träning, vid varmt väder eller på kontoret. Dessutom jobbar vi efter “One-for-One” där vi vid varje såld flaska donerar en enhet vätskersättning till hjälporganisationer som exempelvis Unicef.

Berätta mer om ert spännande välgörenhetsprojekt:
– Det dör 800 barn om dagen i världen i sjukdomar relaterade till vätskebrist. Det här vill vi ändra på och vi tror att det är de kommersiella krafterna som kan göra skillnad i världen. Vi donerar ett specialkit med en vätskeersättningsenhet och en zinktablett för varje såld flaska Norr.

Läs mer om Norr här

Nyfiken på Convinis populära matlösning? Läs mer om vårt erbjudande här! 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag