Skapa nya vinnande vanor med Homie

I höstas lanserades Homies populära energidrycker Wake Up hos oss på Convini och redan nu – lagom till jobbstarten – kommer uppföljaren Wake Up Synbiotic. En världsrevolution enligt grundaren av bolaget, Sekina Kling, vars drivkraft är att hjälpa människor att skapa nya vinnande vanor och må bra i vardagen – på riktigt!

Många av oss kan säkerligen känna igen oss i parollen att vilja leva hälsosamt – men på ett enkelt och smidigt sätt och framförallt – utan att kompromissa på smak. Här vill Homie komma in och hjälpa oss.

När Sekina Kling startade Homie för ett par år sedan var det med drivkraften att hon ville hjälpa människor att skapa nya hälsosamma vanor. Att hjälpa oss att få energi att orka leva livet, istället för att bara överleva det. 

Här är hennes populära energidrycker med fokus på välmående och hälsa en del.

– Idag lever många av oss superstressade liv, och den där kaffepausen, som tidigare var en självklarhet efter maten, hinns ofta inte med under arbetsdagen, konstaterar hon.

Energidryck som är bra för magen

Nya Wake Up Synbiotic ger oss inte bara den där välbehövliga koffeinkicken och gör oss piggare – vi får också i oss 100 miljoner mjölksyrebakterier (!) som är bra för våra tarmar. 

– Jag skulle kalla det en fräsch måltidsdryck, samtidigt som du får din kaffe on-the-go och boostar kroppen med nyttigheter, säger Sekina Kling.

Faktumet att Wake Up Synbiotic är utvecklad för att vara bra för magen gör den unik i sitt slag. Drycken innehåller en levande bakteriekultur och en mängd utvalda vitaminer och mineraler. Förutom prebiotica och probiotica innehåller den kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.
Den innehåller också magnesium, zink, folsyra och B12 som alla har en roll i den viktiga celldelningsprocessen i magen. 

– Och den smakar magiskt! Du njuter av den på riktigt samtidigt som den vårdar tarmen och hjälper oss att smälta maten, säger Sekina. 

3 snabba frågor till Homies grundare Sekina

1. Wake Up Synbiotic innehåller gröna kaffebönor. Vad menas med det och vad är det bra för?

– Det innebär att Wake Up inte innehåller något artificiellt koffein. Vi jobbar istället med naturligt kaffe, samma mängd som en stark kopp kaffe, i form av gröna kaffebönor. Gröna kaffebönor innehåller bland annat en hög nivå med antioxidanter som kan hjälpa kroppen neutralisera de skadliga fria radikalerna. För mycket fria radikaler kan nämligen bryta ner cellväggar och angripa fettämnen i kroppen.

2. När skulle du säga är bästa stunden för en Wake Up Synbiotic?

– Personligen dricker jag den gärna som en måltidsdryck till lunchen, då jag får både dryck och kaffe i ett.

3. Vad är ditt bästa tips för att skapa en ny vinnande vana?

– Det beror på inom vilket område vanan ligger i. Men generellt skulle jag säga; gör den nya vanan så liten som möjlig. Till exempel, bestäm dig för att alltid starta dagen med att dricka två glas vatten med lite pressad citron i, lägg sedan till förändringar i den nya vanan i små steg.

Wake Up Synbiotic finns just nu i smaken Lemon/Lime hos Convini. 

***

Vi på Convini jobbar ständigt med att uppdatera vårt sortiment för att ge våra kunder bästa tänkbara utbud på jobbet. Är du intresserad att veta med om vår populära minibutik? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag