Om oss

Naias trendiga funktionsdrycker hos Convini

Du har väl inte missat att du hittar två av Naias trendiga funktionsdrycker i din Convinibutik? The Naia Initiative är ett relativt nytt svenskt varumärke och har funnits på marknaden sedan 2018. Vi ställde några frågor till produktchef Stefan Garvander som berättar mer om det nya svenska konceptet.

Vad utmärker era funktionella drycker?

Vi brukar säga att våra drycker gör mer än att bara släcka törsten. De är goda, fulla med vitaminer, ginseng och guarana för att kunna ge energi oavsett situation. Vi har också drycker med hundra procent vegansk BCAA och koffeinfria alternativ. Dessutom är vi såklart väldigt stolta över att ha all vår tillverkning i Sverige. 

Vad kan du berätta om de två produkterna som vi hittar i Convinibutiken?

Först har vi Sparkling Energy BCAA Tropical Fruits, som är en kolsyrad energidryck med vitaminer, koffein och ginseng. Den är helt sockerfri och innehåller vegansk BCAA (grenade aminosyror), vilket gör att den passar perfekt när man behöver energi för att orka träna. 

Och ibland vill man piggas upp utan att för den sakens skull behöva konsumera koffein. Det är för exakt sådana tillfällen som vi tagit fram Sparkling Ginseng Drink Pear — en kolsyrad ginsengdryck med smak av päron som är fullproppad med vitaminer och extrakt från ginseng. Drycken är naturligt sötad med frukt för att ta fram och förstärka den goda smaken.

Vad kan jag att förvänta mig av era drycker?

Framförallt kan du förvänta dig att den är god och att du kommer få en massa ny energi. Vi har också varit väldigt noggranna och valt ut varenda ingrediens med stor omsorg.

När passar det att dricka en Naia?

Vi människor har såklart olika behov men alla kan behöva en liten energiboost då och då. Just när du känner att du behöver piggas upp lite så passar det perfekt med en Naia, kanske på morgonen, innan träningen eller när energin börjar gå ner litegrann på eftermiddagen. 

Ni marknadsför er genom en rad inspirerande profiler i sociala medier. Berätta mer!

Ja, vi jobbar nära och utvecklar varumärket tillsammans med flera riktigt spännande personer som är aktiva inom olika områden; det är idrottare, artister, designers och filmskapare. För oss handlar det inte om att hitta någon med en massa följare – vi har istället lagt ner tid och kraft på att hitta människor som vi verkligen inspireras av och som passar oss, vad vi står för och framförallt hur vi vill agera. Vi har en gemensam värdegrund, helt enkelt. 

***

Naia är ett av många spännande varumärken som du kan hitta i Convinis butiker på arbetsplatser. Vill du veta mer om vår populära matlösning? Läs gärna mer via länken.

Författare:

Mer läsning

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

Prisvänlig mat och dryck på jobbet – smakar extra gott i tuffa tider

Convini Challenge – vilken hälsoboost!