Månadens raket! Fräsch laktos- och glutenfri Keso

Många av oss väljer gärna Keso med tillbehör som mellis på jobbet när energidippen slår till. Från att ha sålt naturell keso i många år – släpps nu flera nya spännande varianter. Nu har det smarriga mellanmålet Keso med hasselnötter utsetts till Månadens Raket.

Grattis till månadens raket, Anders Wahl, KAM Foodservice på Arla Foods!

anders-wahl-keso

Tack! Så roligt att vår Keso med hasselnötter har blivit Månadens raket! Det är superkul för oss att våra Kesoprodukter fungerar så bra i Convinis butiker. Att handla på Convini är populärt även hos oss på Arla – vi har vår egen butik på vårt nya kontor!

Varför är Keso ett populärt mellanmål?

Mellanmål har de senaste åren blivit stort, och många konsumenter uppskattar just Keso eftersom de är goda och samtidigt nyttiga. Dessutom mättar Keso bra eftersom den har en naturligt hög proteinhalt.

Hur tänker ni när ni väljer ut nya smakkombinationer?

Keso mellanmål har funnits relativt länge på marknaden och just varianten med hasselnötter, blåbär och tranbär har funnits sedan 2006. När vi utvecklar nya smaker tittar vi både på rådande trender och vad som efterfrågas av konsumenterna.

Hur ser det ut med fler Keso-nyheter framöver?

Mellanmålssegmentet är något vi tittar på hela tiden. I februari lanserade vi en laktosfri Keso gjord på svensk mjölk. Till den kommer glutenfri granola smaksatt med äpple och vanilj.

***

Keso mellanmål är en av våra favoriter som du hittar i våra Convinibutiker. Är du nyfiken på vår matlösning för företag?

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher