Hurra! Convini förvärvar Kaffeknappen

Vi på Convini fortsätter att växa och vi är mycket glada och stolta över att kunna välkomna det framgångsrika kaffeföretaget Kaffeknappen till Convini-familjen. Det är ett jättespännande förvärv och en milstolpe för oss på Convini, som tydligt kommer att stärka vår position i kaffebranschen.

Så här uttalar sig vår VD Mats Palmquist om förvärvet:

Köpet av Kaffeknappen är ett led i vår expansionsplan. Convini har länge varit ledande inom måltidslösningar på arbetsplatser och vi har önskat stärka vårt erbjudande inom kaffe. I Kaffeknappen välkomnar vi en stor aktör som är kända för sin kompetens och stora passion för kaffe. Deras företagskultur och känsla för både kvalitet och kundrelationer går helt i linje med vår egen. Tack vare affären stärker vi vårt erbjudande ytterligare kring välmående på arbetsplatsen.

Vi på Convini såg en ”perfect match” i Kaffeknappen, som vi ser som en av de absolut främsta kaffeaktörerna i branschen. Företaget har en enorm kunskap inom kaffeområdet och kallar sig rätt och slätt för ett gäng kaffenördar – alla anställda är till exempel utbildade baristor vilket känns otroligt inspirerande.

Våra gemensamma kunder kommer att gynnas av att ha en ledande helhetsleverantör av både kaffe och mat på jobbet. Convini har uppvisat en väldigt stark utveckling de senaste åren och att kombinera den med Kaffeknappens breda kunskap inom smak och kvalitet ger oss ett ännu bättre kunderbjudande, menar Convinis styrelseordförande Johan Färnstrand.

Dessutom kan vi tillsammans fortsätta utveckla nya tjänster och digitala lösningar som på olika sätt gynnar dig som kund och som i förlängningen kan förbättra välmåendet på din arbetsplats.

Vi har en mycket spännande resa framför oss och vi ser alla fram emot tiden som följer. Det kommer hända en massa spännande saker framöver, så fortsätt att följa oss i sociala medier och här på hemsidan. Nu åker vi!

 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag