Höstens hetaste nyheter

Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment för att kunna erbjuda bästa tänkbara utbud på jobbet. Nu i höst kommer en rad spännande nyheter. Här listar vi våra favoriter som du inte får missa! Och du vet väl att om du inte hittar just din favoritnyhet i butiken kan du enkelt önska den i Conviniappen.

1. Tasteful

Vårt färskvarusortiment utökas med två goda kycklingrätter med smaker från Thailand och Indien. Butter Chicken – marinerade kycklingfiléer i krämig sås med pilau ris och Red Curry – möra kycklingbitar i röd kokos-currysås med jasminris.

Tasteful-1

2. Barebells Double Bite

De omåttligt populära Barebells kommer med två ljuvligt smarriga proteinbarnyheter, Choklad Crisp och Caramel Crisp. Helt utan tillsatt socker. Otroligt men sant! Det är två bitar i varje förpackning, vilket gör det lätt att dela med vännen eller kollegan. Fiffigt va?

Barebells bar double bite-1

3. Nocco Focus Legend Soda

När du är i behov av att fokusera lite extra. Legend Soda är fjärde utgåvan i Noccos Focus-sortimentet och innehåller 180 mg koffein, grönt te-extrakt och sex olika vitaminer, samt är kolsyrad och sockerfri.

Nocco legend-1

4. Celsius Strawberry Marshmallow

Det senaste tillskottet från Celsius med smak av jordgubbar och marshmallows kan knappast bli annat än en succé. Och positiv energi kan vi heller aldrig få nog av. Perfekt att ha till hands i höstmörket när energinviån dippar.

Celsius Strawberry marshallow-1

5. Froosh

I nya serien från Froosh har varje smak en trevlig funktion. Froosh Up Beat är en uppiggande smoothie som innehåller koffein motsvarande en kopp kaffe. Om du istället vill varva ner väljer du Froosh Slow Down med smak av färsk ananas. Sedan har vi den skönt gröna, Froosh Clean Green som även den innehåller hälsosamma ingredienser som spirulina, kiwi och vinäger.
Froosh-1

 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag