Frukt i fokus om Froosh får välja

En riktig c-vitaminboost under mörka dagar – det är vad Froosh smoothie mango/apelsin verkligen bidrar till. Smoothien äntrade Convinibutiken redan 2016 och har kommit att bli mycket omtyckt bland våra kunder.

Här berättar Andreas Nordin, Key Account Manager på Froosh, mer om Convinikundernas givna dryckesfavorit för december månad.

Froosh smoothie mango/apelsin är Månadens raket i Convinibutiken – stort grattis till er! Varför är den så poppis?

Tack så mycket! Jag tror att de flesta tycker om smoothien mango/apelsin eftersom det är smaker vi känner igen. Dessutom är det en väldigt god mix av frukter.

Hur jobbar ni med att ta fram nya smoothiesmaker?

Vi följer konsumenttrender och vill såklart ligga i framkant när det gäller att ta fram nya smaker på våra smoothies. Vår produktutvecklingsgrupp stämmer av hur marknaden ser ut. Till exempel; är det brist på en röd smoothie i butikerna? Är våra konsumenter intresserade av mangobaserade smaker? Hur ställer konsumenterna sig till nya trendiga smaker såsom gurkmeja? Det är mycket som ska klaffa, alltifrån färgkombinationer till smak och konsistens.

andreas-nordin-500x400

Finns det någon tanke bakom att ni använder glasflaskor till många av era juicer och smoothies?

Ja, vår idé med glasflaskan är framförallt att den är miljövänlig och går att återvinna i nästintill en oändlighet så länge den sorteras rätt. Vi vill även förmedla en premiumkänsla kring våra produkter genom att använda glasflaska. Sist men absolut inte minst är det viktigt för oss att inte tillsätta någonting utöver själva frukten som smoothien innehåller. Därför vakuumförseglar vi flaskorna så att de varken släpper in eller ut syre. Det gör att den är lika fräsch och god efter en dag som efter nio månader.

Vad kan vi vänta oss av Froosh framöver?

Froosh börjar mer och mer gå åt att bli ett fruktföretag och inte endast ett smoothieföretag som innan. Det finns många innovativa tankar på hur vi kan driva vidare intresset kring just frukt. Det kan vara torkad frukt, fruktbars, glass och funktionella smoothies (gjorda med en speciell ingrediens som exempelvis boostar hjärnceller). Det nyaste som hänt är att vi precis lanserat juicer i tre goda smaker: Äpple/kiwi/guava, ananas/passionsfrukt/rooibos samt apelsin/mandarin/cupuaçu.

Självklart kommer vi att fortsätta samarbetet även 2020 tillsammans med Convini. Våra produkter är som klippta och skurna för Convinis affärslösning med bra mat och dryck på arbetsplatsen.

***

Froosh är ett av många varumärken som du hittar i Convinis butiker. Är du nyfiken på vår matlösning för företag?

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag