En smakresa till Orienten tur och retur

Sedan 2016 har ni Convinikunder kunnat botanisera bland Fyra Säsongers breda repertoar av färdigrätter med orientaliska smaker. – Vi vill göra mer av det annorlunda mathantverket! säger Fatih Bekmez, kundansvarig på Fyra Säsonger.

Fyra Säsonger startades av bröderna Can och Cem Eryigit. I början var de en cateringfirma som också producerade en del färdigrätter. Efterfrågan på färdigrätter ökade snabbt och numera jobbar de nästan uteslutande i det segmentet. Inledningsvis flörtade Fyra Säsonger tydligt med det turkisk-grekiska köket och hämtade inspiration därifrån. Anledningen var och är fortfarande solklar – för att det är mat som tilltalar många!

I våras delade vi på Convini stolt nyheten att Fyra Säsonger tagit fram fem indiska rätter på våra kunders efterfrågan. Det innebär att vi totalt kan erbjuda inte mindre än tolv smarriga varmrätter, alltifrån vegetariska Palak Paneer till kolgrillade kycklingrätter. Det kolgrillade sortimentet gör Fyra Säsonger unika:

– Vi har kommit fram till att vi är duktiga på att göra färdigmat – på ett annorlunda sätt. Till exempel är vi ganska ensamma om att leverera kolgrillat i färdigrättsformat, säger Fatih Bekmez, kundansvarig.

Att göra smakrika rätter med hög kvalitet är något av ett signum. Fatih och kollegorna på Fyra Säsonger är tydliga med hur de vill jobba:

– Vi vill göra mer av det annorlunda mathantverket!

Mat som värmer i kylan

Fatih menar att det märks tydligt att kunderna uppskattar kolgrillat – inte minst under vintern. Han tror att många saknar grillad mat för att den är så starkt förknippad med sommaren, och det vi ofta har brist på såhär års; sol och värme.

– Visst stämmer det att de flesta vill äta varmt på vintern, medan de hellre väljer wraps och sallader under sommarhalvåret.

Det är inte bara de kolgrillade varmrätterna som är populära hos Convinikunderna. De japanska rätterna har seglat upp som riktiga utmanare det senaste året, berättar Fatih.

– Bland våra varmrätter är det de japanska maträtterna som är uppstickare just nu! Det ska bli spännande att följa den asiatiska mattrenden och se vart det bär, avslutar Fatih Bekmez.

Av Fyra Säsongers varmrätter är dessa mest populära bland er kunder i dagsläget.

Topp 5 varmrätter i Convinibutiken

1. Kolgrillad kycklingfilé

kolgrillad-kyckling

2. Kolgrillad kycklingfilé med chili

kolgrillad-kyckling-med-chili

3. Yakisoba

yakisoba

4. Yakiniku

yakiniku

5. Fetaostfyllda Bifteki

fetaostfyllda-bifteki

***

Fyra Säsonger är noga med att svara upp mot kundernas önskemål och förväntningar. Deras tanke om att uppdatera sitt sortiment med kunden i fokus är något vi på Convini delar. Vi jobbar ständigt med att uppdatera vårt sortiment för att ge våra kunder bästa tänkbara utbud på jobbet. Bara hittills i år har över hundra nyheter lanserats i våra butiker. Är du intresserad att veta med om vår populära matlösning? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag