Om oss
Inspiration

En riktigt god jul med Barebells Xmas Fudge

Julen är i antågande och vi ser givetvis till att ladda upp med godsaker för en fulländad julstämning i din Convinibutik! En av våra riktigt smarriga nyheter är Xmas Fudge proteinbar från Barebells.

Med bara tre år på nacken har Barebells lyckats etablera sig och är numera ett välbekant varumärke, inte minst hos Convini. Vi är mycket glada över det fina samarbetet och att vi kan erbjuda nyheter från Barebells med jämna mellanrum:

– Det är så tydligt att kunderna uppskattar Barebells! För varje nylansering av deras produkter får vi ett sådant positivt gensvar, säger Josefine Klermyr, leverantörs- och sortimentsansvarig på Convini.

Hon fortsätter:

– Extra roligt är det att Barebells anpassar smakerna efter säsong. Ifjol hade de till exempel mintchoklad som julnyhet och i somras var Lemon Curd med vit choklad en nykomling.

Marcus Gustafsson, Key Account Manager på Barebells, håller med om det goda samarbetet och att det gör att bolaget på ett enkelt sätt når ut till fler:

– Vi når en bred målgrupp där sortimentet får stå i fokus och där valmöjligheterna blir enkla och tydliga.

Att fler människor ska kunna få en proteinboost som alternativ till måltider som frukost, mellis och efterrätt, är centralt i Barebells koncept.

– Alla våra produkter är utan tillsatt socker och passar den som vill unna sig något gott utan att kompromissa med smaken, säger Marcus Gustafsson.

”Ständigt på jakt efter nya smaker”

De hälsomedvetna konsumenterna värdesätter även smak och konsistens högt. Dessa faktorer utgör betydelsefulla beståndsdelar i Barebells tankeprocess när en ny produkt blir till. Nyheterna släpps med jämna mellanrum och det är efterfrågan, rådande trender och medarbetarna själva som styr vilka nya smaker som slutligen hamnar på hyllorna ute i butikerna.

– Vi är på ständig jakt efter nya, goda smaker att erbjuda våra konsumenter, säger Marcus.

Xmas Fudge – perfekt tidig julklapp

Barebells har gjort sig kända för att lansera nya smaker, exempelvis inför julen och sommaren. Med Xmas Fudge har Barebells nu elva olika proteinbars, varav fem stycken finns hos Convini för tillfället.

Josefine avslutar:

– Årets julinspirerade proteinbar Xmas Fudge är en perfekt tidig julklapp att ge sig själv eller en kollega. Med sin oemotståndliga kolaliknande smak och lena mjölkchokladtäcke är den här godbiten helt enkelt 20 gram ren och skär kärlek.

***

Vi på Convini jobbar ständigt med att uppdatera vårt sortiment för att ge våra kunder bästa tänkbara utbud på jobbet. Bara hittills i år har över 100 nyheter lanserats i våra butiker. Är du intresserad att veta med om vår populära matlösning? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Författare:

Mer läsning

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

Prisvänlig mat och dryck på jobbet – smakar extra gott i tuffa tider