Convini stolt huvudsponsor för årets stora stafettlopp

Vi är mycket glada över att för fjärde året i rad kunna titulera oss som stolt huvudsponsor av Sveriges största stafettlopp – Stafesten.

Vi kommer att finnas på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö och bjuda på högklassigt kaffe och inte minst en god härlig picknickkorg i gröngräset till alla deltagande lag. 

– Att vara med och sponsra ett evenemang som Stafesten går helt i linje med vår mission på Convini – att främja hälsa och välmående på arbetsplatser. Och, det är även ett fantastiskt tillfälle för oss att kunna möta både nya och befintliga kunder på ett arrangemang fyllt av så mycket glädje, energi och gemenskap, säger Marie Mets, marknadsdirektör på Convini. 

Stafesten lockar varje år tusentals löpare från hundratals företag som i lag om fem personer tävlar om att få den bästa tiden. Banan är 5 kilometer och varje deltagare springer ett varv innan det är dags att lämna över stafettpinnen till nästa kollega.

Det finns självklart även klasser för dem som vill ta sig runt banan i ett lite lugnare tempo. Det går till och med att delta med barnvagn om man så önskar.

När alla har kommit i mål är det dags att hämta ut picknickkorgen och slå sig ner i gröngräset och fortsätta kvällen. 

Missa inte Convinis tält!

I Convinis tält kommer det förutom att serveras kaffe även att arrangeras flertalet happenings. Förra året kunde man bland annat testa att cykla till sig en egentillverkad smoothie, få massage och ta en härlig gruppbild med sitt gäng framför vår fotovägg. Just nu håller vi som bäst på att planera årets aktiviteter.

kaffeskylten

smoothiecykeln

emelie

convinianerna

Favorit i repris – Convinianerna är tillbaka!

Något som redan står klart är att vi kommer att återuppliva förra årets succé – i Stockholm kommer det även i år att kunna lånas en ”Convinian” om ditt lag fått ett sent avhopp. Convinianen stöttar då upp ert lag och springer en eller flera sträckor för er räkning. I fjol ringlade sig kön lång till vår ”Convinian-station” och vi hoppas på samma härliga uppslutning även i år. 

– Intresset kring våra Convinianer var enormt förra året. Så självklart vill vi kunna erbjuda hjälpen även i år. Och, eftersom vi har ett digitalt lager på det mesta vi tar oss för, kan vi inte vara sämre här. I år vidareutvecklar vi därför upplägget med hjälp av en digital applösning som löser knixen kring logistiken – vem som ska springa vilken sträcka och för vilket företag. Något som ska bli spännande att prova. Det kommer att bli grymma dagar, säger Marie Mets.

Stafesten arrangeras på sju orter runt om i Sverige och Convini kommer att finnas på plats i Stockholm, den 21-22 augusti, i Göteborg den 4 september och i Malmö, den 18 september. Hoppas vi ses där!

***

Nyfiken på vår populära mat- och kaffelösning för företag? Läs mer här!

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher