Convini säljer Kaffeknappen i Norge

Convini som tidigare i år förvärvade Kaffeknappen av Nestlé, avyttrar Kaffeknappens verksamhet i Norge till ett nybildat företag lett av Karl M. Haukelidsæter och ett antal andra investerare. Affären innebär att alla norska kunder tillsammans med varumärket Kaffeknappen kommer att överföras till de ursprungliga ägarna av Kaffeknappen Norge. Verksamheten i Sverige påverkas inte av affären.

– Convini har en fortsatt ambitiös tillväxtplan, både för Sverige och internationellt. Vad gäller den norska verksamheten av Kaffeknappen har vi gjort bedömningen att den har bättre förutsättningar i annan regi och jag känner mig mycket tillfreds med att överlåta den norska verksamheten till en aktör som kan kombinera gedigen lokal branschkunskap med sann entreprenörsanda, kommenterar Convinis VD Mats Palmquist affären.

Bakom förvärvet står de tidigare ägarna till Kaffeknappen i Norge vars ambition är att driva verksamheten vidare under varumärket Kaffeknappen. Det formella överlåtandet förväntas ske den 14 september 2018.

För mer information, kontakta:
Mats Palmquist, VD, +46 70-860 66 22
mats.palmquist@convini.se

Nyfiken på oss? Här hittas du mer information om Convinis respektive Kaffeknappens erbjudanden.

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag