Convini + Hammarby Fotbolls damlag = sant

Nu är det klart! Vi blir ny huvudpartner till Hammarby Fotbolls damlag! Från och med den allsvenska premiären, lördagen den 26 mars kommer Conviniloggan att pryda damernas nya matchtröja.

Vi har varit officiell affärspartner till Hammarby Fotboll sedan 2016. Från och med i år tar vi ett rejält kliv upp i vårt engagemang i klubben som ny huvudpartner till Hammarby Fotbolls allsvenska damlag. Samarbetet innebär bland annat ett utökat fokus kring frågor som kopplar an till samhällsengagemang genom Hammarbys satsning Samhällsmatchen. Avtalet sträcker sig tre år framåt med option om en förlängning.

– Vi är glada och stolta över att presentera vårt stärkta samarbete med Hammarby Fotboll och vår roll som ny huvudpartner till Hammarby Fotbolls Damlag. Den målmedvetna och positiva satsningen som Hammarby Fotboll sedan länge gör kring sin dam- och flickfotboll är värd att hyllas. Vi vill gärna stötta deras satsningar för en fortsatt god och mer rättvis utveckling inom svensk fotboll. Det ligger helt i linje med Convinis värderingar, säger Convinis marknadschef Marie Mets om samarbetet.

– Vi har sedan länge uppskattat Hammarby Fotboll som en stark och professionell partner som erbjuder en intressant affärsplattform för våra olika produkter och tjänster. Vi ser nu fram emot att bli en än mer aktiv partner i klubbens fortsatta utveckling, där vi fortsätter att synas och ta en aktiv roll i klubbens välfungerade affärsnätverk, fortsätter Convinis försäljningschef Niclas Dorfh.

Hammarby Fotbolls försäljningschef, Patrik Blomquist gläds åt klubbens samarbetsavtal med Convini.
– I våra samtal och i vår dialog med teamet på Convini fann vi ett antal nya intressanta samarbetsområden som vi nu kommer att utveckla och etablera framåt. Convini är ett modernt företag med en hållbar affärsmodell som rimmar väl med klubbens värdegrund kring frågor som till exempel hållbarhet och jämlikhet. Målsättningen ligger fast – att vi gemensamt ska skapa största möjliga affärsnytta. Samarbetet innebär dessutom goda ekonomiska villkor för Hammarby Fotboll och ger såklart klubben nya muskler i vår fortsatta utveckling, säger han.

Kul och superspännande, tycker vi! 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher