Convini möter vintern med självförtroende och förnyad look

Convini, marknadsledare inom mat och kaffe på jobbet, har precis rullat ut en av de största annonskampanjerna i företagets historia under konceptet ”Vad får det lov att vara?”. Här delar Convinis marknadschef Marie Mets med sig om sina tankar kring det spännande arbetet bakom storsatsningen.

Vi på Convini går in i vintern 2021 med självförtroende och förnyad look. Under året har vi ägnat oss åt ett strategiskt varumärkesprojekt med fokus på att vässa vår varumärkesplattform. Ett arbete som inleddes med att lyssna på våra anställda och vad de hade att berätta om oss i egenskap av arbetsgivare. Även kundföretag intervjuades i syfte att tydliggöra deras upplevelse och uppfattning om oss som leverantör. Och sist men inte minst – en undersökning av marknaden genomfördes för att nå kunskap och förståelse kring våra konsumenters olika drivkrafter.

Projektet, som givit värdefulla insikter som processats i tätt samarbete med vår MicrosoftTeams-image (2) kommunikationsbyrå Onemotion IMC, har bland annat lett fram till ett nytt och fräscht EVP (Employer Value Proposition) som i sin tur bottnar i ett ”Greater Purpose” och ”Reason Why” (högre syfte).

Det har varit ett riktigt spännande och givande arbete, vars process bidragit med oerhört mycket värdefull input för oss på marknad att ”ösa ur” och skapa kommunikation kring framöver. Som marknadschef är min upplevelse att vi har träffat helt rätt! Vi har verkligen satt fingret på vår story, vårt DNA och vår härliga företagskultur.

Varumärkesprojektet har bland annat resulterat i en färgsprakande utomhuskampanj med konceptet ”Vad får det lov att vara?”. Kampanjen syns just nu i Stockholms tunnelbana och på gator och torg i Göteborg och Malmö samt i digitala kanaler. Här hyllar vi det arbetande Sverige och lyfter fram den gemenskap och det välmående som en paus i form av fika, lunch och mellis kan skapa på arbetsplatsen. Något som vi på Convini både vill och kan bidra till.

Med den uppdaterade kommunikationen vill vi ge omvärlden en skön, mer lättillgänglig, personlig bild av oss – som företag, samarbetspartner och arbetsgivare. Vi vill att Convini ska vara ett företag att vilja utvecklas vidare tillsammans med under lång tid framöver.

Vi ses på stan!

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher