Convini förvärvar Coca-Cola European Partners kaffeerbjudande till arbetsplatser

Trots ett minst sagt utmanande år och rådande pandemi fortsätter vi på Convini att växa. Genom att förvärva Coca-Colas (EP) kaffeerbjudande till arbetsplatser ökar vi antalet kundföretag från 4000 till drygt 4500 över hela landet. Convini är originalet och Europas ledande leverantör av smarta, obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser och nu stärker vi vår position ytterligare.

Så här uttalar sig vår VD Mats Palmquist om förvärvet:

– Vi är stolta och glada över affären som ytterligare stärker vår ställning som marknadsledare inom innovativa helhetslösningar för mat och kaffe på arbetsplatser. Ett viktigt led i vår strategi är att växa och utveckla vårt kaffeerbjudande och vi ser den här affären som ett stort steg på vägen. Coca-Cola (EP) erbjuder premiumkaffe och kvalitetsservice till svenska arbetsplatser, vilket är helt i linje med vår ambition. Förra steget i vår expansionsplan inom kaffe till arbetsplatser togs när vi förvärvade Kaffeknappen från Nestlé år 2018, säger Mats Palmquist, VD på Convini.

Förvärvet innebär att Convini tar över leveranser, service och underhåll av kaffe mot kontor och arbetsplatser. Överenskommelsen innefattar drygt 500 företagskunder över hela landet. Datum för övertagandet är den 15 april 2021. Convini blir i och med förvärvet exklusiv leverantör av Coca-Colas (EP) svenska kaffeerbjudande till företagssegmentet.

Till pressmeddelandet

Vill du också erbjuda smarta helhetslösningar till dina kollegor och/eller medarbetare? Klicka på länken och fyll i formuläret så hjälper vi dig!

 

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag