Barebells trendiga sommarnyhet gör redan succé

På bara några veckor har sommarens glassnyhet – Caramel Pecan Ice Cream Stick – från Barebells gjort succé i Convinis butiker. Försäljningen har gått så bra att den nya smaken nu utses till Månadens raket för maj månad. Vi passade på att ställa några frågor till Karin Karlsson, Marketing Manager på Barebells.

Grattis, sommarens glassnyhet Caramel Pecan har utsetts till månadens raket hos oss på Convini! Hur känns det?
– Convini är en viktig kanal för oss på Barebells och vi är stolta över vårt samarbete, så att få bli utnämnda till månadens raket hos er känns självklart som en otrolig ära!

Varför har ni valt att satsa på proteinglass?
– Vi såg att det finns ett enormt intresse från konsumenter som vill kunna njuta av en god glass, men som samtidigt är medvetna om vad de stoppar i sig. De nya glassarna riktar sig till medvetna glasskonsumenter som vill ha ett hälsosammare glassalternativ, helt enkelt.

Vad kännetecknar era glassar?
– Först och främst smakar de riktigt gott! Sen innehåller de nästan dubbelt så mycket protein som en vanlig glass. Den största skillnaden från traditionell glass är dock att våra inte innehåller något tillsatt socker.

Skulle du säga att era glassar nyttigare än traditionella?
– Ja, det skulle jag. Vår glass är en proteinglass utan tillsatt socker. Det innebär att vi har tagit bort sockret från chokladen, såsen och glassmassan. Vi har tillsatt fibrer och protein från mjölkprotein och äggvita. Resultatet blir en proteinglass utan tillsatt socker som inte kompromissar med smaken.

Har ni fler sommarnyheter på gång i övriga sortimentet?
– Vi lanserade precis i dagarna en smaskig nyhet i vårt Milkshake sortiment – Creamy Pear – en frisk smak av päron som möter krämig vanilj. Tidigare i våras kom dessutom årets limiterade sommarbar – Lemon Curd White Chocolate – som också finns hos Convini. Håll utkik i våra sociala medier för uppdateringar på vilka spännande smaker och lanseringar som dyker upp framöver. 

***

Nyfiken på Convinis populära matlösning på arbetsplatser? Läs mer här!

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

Stort tack till er som tyckt till om Convini!

Convini fortsätter satsa på prisvärda jobbluncher

JURA espressomaskin till företag