Operakällaren gör comeback på marknaden för färdiglagad mat och lanserar en helt ny serie med klassiska maträtter signerade kökschefen Stefano Catenacci. Genom ett exklusivt samarbete är Convinis Stockholmskunder bland de första att få testa de smakrika nyheterna.
– Vi tror starkt på Operakällarens färdigmatkoncept och därför känns det jättekul att vara en del i nylanseringen och kunna erbjuda våra Convinikunder deras nya rätter innan de når den stora massan. Ska bli spännande att se hur våra kunder tar emot produkterna, säger Emelie Enqvist, inköpsansvarig på Convini.
På Operakällaren är man också mycket positiv till samarbetet med Convini.
– Jag ser verkligen fram emot vårt samarbete. Att få vara en del av måltidserbjudandet på arbetsplatser känns riktigt kul och spännande, säger chefskocken Stefano Catenacci.
I den nya satsningen presenteras fem rätter som alla speglar den mat som dagligen serveras på Operakällaren. Tre av dessa – Köttbullar och potatismos, Kalv i dillsås och Biff stroganoff med vildris – kommer att finnas i Convinibutiken från och med vecka 46.
– Det som kännetecknar våra rätter är att vi enbart använder oss av de bästa råvarorna, vilket gör att maten genomsyras av kvalité och smak. Oavsett vilken rätt du väljer, är jag övertygad om att du kommer få en riktigt god smakupplevelse. Dessutom serveras våra rätter i ett praktiskt tråg med två fack som förhöjer måltidsupplevelsen ytterligare, säger Stefano Catenacci.
Extra premiumkänsla
Förutom hos Convini säljs rätterna till en början enbart i utvalda ICA-butiker i Stockholm.
– Min förhoppning är att vi kan hjälpa till med att skapa en extra premiumkänsla i Convinis butiker och på så sätt attrahera ännu fler konsumenter att välja riktigt god mat med en extra liten ”lyxkänsla”. Jag ser fram emot ett lyckosamt samarbete, säger Stefano Catenacci.
Nyfiken på Convinis erbjudande? Läs mer här!