6 anledningar att ladda ner Convinis app

Handla enkelt, önska dina favoritprodukter till butiken och få koll på aktuella erbjudanden. Med conviniappen får du den bästa tänkbara Convini-upplevelsen! Här listar vi 6 anledningar till varför appen gör nytta i din mobil.

Vill du lära dig mer om hur du använder vår app?
Läs då vårt blogginlägg om hur Conviniappen fungerar!

1. Ett kort mindre.

Har du glömt ditt Convinikort hemma? Var bara lugn, om du laddar ner appen behöver du inte längre ha ditt kort tillgängligt för att öppna butiken. Kylen öppnas enkelt när du scannar streckkoden under fliken “Handla” i appens högra hörn.

2. Bra översikt över dina köp. 

Har du appen behöver du inte längre fundera över för hur mycket du handlat den senaste tiden. Under “Mitt konto” hittar du både dina transaktioner och ditt aktuella saldo. Under samma flik kan du även enkelt hitta dina registrerade personuppgifter, ditt kundnummer och även mejla vår kundtjänst via en direktlänk, om det exempelvis är några av dina uppgifter som du vill ändra.

3. Spara pengar. 

Den 21:a varje månad laddar vi appen med nya, förmånliga erbjudanden i butiken. Alla erbjudande med tillhörande streckkod (som du behöver scanna för att rabatten ska registreras) kommer upp direkt när du öppnar appen. Vi har även kortare kampanjer som kan dyka upp, så en bra tumregel är att kika in i appen med jämna mellanrum för att inte missa något! Vid kortare kampanjer skickar vi ofta ut en push-notis.

4. Ständig koll på produktnyheter.

Varje månad laddar vi butiken med nyheter och många av dem lyfter vi fram i appen. Vi presenterar även regelbundet nyheter på Facebook och Instagram, så följ oss gärna där! 

5. Chans att påverka butiksinnehållet. 

Vi har ett brett utbud av produkter i våra butiker och dessvärre får inte alla produkter alltid plats. Saknas just din favorit i er butik? Med vår populära “önska-funktion” kan du söka fram produkter och önska dem till er butik. Så fort varan levererats till din arbetsplats får du en smart push-notis om att varan nu finns tillgänglig. 

6. Full koll på innehållet.

Under fliken “sortiment – önska vara”, kan du söka efter produkter på egen hand eller få inspiration utifrån olika kategorier såsom till exempel “fredagsfika” eller “boosta träningen”. Du som är allergisk kan också enkelt kryssa i dina allergier och få tips på vilka produkter du kan äta. Under respektive vara hittar du även viktig information om ingredienser och näringsinnehåll. 

Vi uppmanar alla våra kunder att ladda ner vår app för att få bästa tänkbara Convini-upplevelse! Appen innehåller en rad olika smarta funktioner som du som kund kan ha stor nytta av. Till exempel kan du enkelt hålla koll på dina köp och ditt aktuella saldo. Du kan även önska dina favoritvaror till din arbetsplats och spara pengar genom att hålla dig uppdaterad om våra aktuella erbjudanden.

Vi på Convini vill vara med och bidra till friska arbetsplatser och välmående medarbetare. Att främja en naturlig pauskultur ser vi som ett viktigt steg på vägen. Pausen är inte bara bra för vår återhämtning, den kan även öka gemenskapen mellan kollegor.

Läs gärna mer om hur våra kunder upplever Convinis mat- och kaffeerbjudande i våra kundcase!

Författare:

Mer läsning

Hälsosamma resultat av Convini Challenge!

5 tips för ökad arbetsglädje

Så främjar ni hälsa på arbetsplatsen

JURA espressomaskin till företag