Att jobba på Convini

På Convini erbjuds du nya karriärvägar för att locka fram och förstärka det bästa i din personlighet och i ditt professionella jag. Vare sig du vill vidareutvecklas på den plats du är i företaget eller ta vidare fart i nya yrkesroller så finns det alltid potential till utveckling. Det finns alla möjligheter att snitsla din egen bana här hos oss.

Vi utvecklar dig. Du utvecklar oss.

Om vi hittar varandra är det vårt ansvar att utveckla dig, ditt ansvar att utveckla oss och vårt gemensamma ansvar att utveckla branschen. Mer invecklat än så är det inte.

Vi vill uppmana dig att ta de karriärsteg som både du och företaget mår bra av. Tillsammans formar vi självklart en plan med tydliga delmål och ser till att följa upp din tillväxtplan för att se hur det påverkar både din och vår utveckling.

Som ny medarbetare hos oss erbjuds du ett introduktionsprogram för att snabbt och lätt lära känna företaget och dina nya kollegor. Vi genomför även flera andra utbildningar inom områden som förbättrar oss som medarbetare och ledare.

Dessutom får alla medarbetare som arbetar med kaffe gå en baristacertifieringsutbildning via Coffee Skills Program och Specialty Coffee Association – världens främsta branschorganisation för kaffeupplevelser, utbildning och kvalité. Vi kan därför med stolthet konstatera att samtliga medarbetare hos oss är internationellt certifierade baristor!

Nyfiken på oss & vill veta mer?

Kika gärna på våra lediga tjänster. Och, har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Skicka ett mail till: hej@convini.se

 

JURA espressomaskin till företag