Testa en sommarbutik – helt gratis!

Har ni anställda som jobbar över sommaren? Se till att de har nära tillgång till energifylld mat, svalkande dryck och läskande glass i värmen!

Vi bjuder på en gratis Convinibutik under sommarmånaderna (juni-augusti).

Obs! Begränsat antal, så först till kvarn!

Testa en gratis sommarbutik

Fyll i formuläret och vi återkommer på ett kick med ett förslag på lösning som du och dina kollegor kan njuta av!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

Fulladdad Convinibutik

Med vår butikslösning kan era medarbetare enkelt fylla på med energi under hela arbetsdagen. Vårt sortiment rymmer uppåt tusen artiklar med allt från hälsosamma luncher och läskande drycker, till energifyllda snacks som hjälper hela företaget att hålla skärpan i värmen.

Några av våra nöjda kunder

Vad tycker våra kunder om Convinibutiken?

Vi sköter allt!

Med Convini får ert företag en helhetslösning. Ni väljer storlek på butik och vi hjälper er sätta ihop en matlösning som passar era behov. Därefter sköter vi allt från installation till påfyllning av er Convinibutik.

Hantera allt i appen

Med vår populära app får ni en optimal Conviniupplevelse. Den fungerar som en digital dörrnyckel så att ni enkelt kan handla i er Convinibutik på jobbet. Via appen kan ni även upptäcka vårt sortiment, önska era favoriter samt ta del av inspiration och få riktigt prisvärda deals!

Vanliga frågor & svar

Convinibutiken finns i flera olika storlekar. Den minsta mäter ca 1,20 m i bredd och 1,90 m i höjd. Därtill behövs bara ett helt vanligt eluttag, dvs. 230 V, 10A!
Det ni gillar och köper är det vi fyller på i er butik. Sen kan du även ❤:a artiklar som du önskar, antingen i Conviniappen eller i er betalterminal för att få varan levererad till just er butik. En uppskattad funktion som används flitigt av våra kunder 🙂 Er butiksansvarig får då en beställning på det som önskats och levererar det till er inom 1,5 vecka, förutsatt att artikeln finns på vårt lager. Bra va?
Vi får ofta kommentarer om att vi är överraskande prisvärda! Framförallt då vi ju finns så nära inpå, på arbetsplatsen. Vi jämför oss inte med den övriga servicehandeln, utan siktar på att vara jämförbara med prisnivån i den lokala ICA-butiken. Därtill hittas även trevliga kampanjerbjudanden i vår populära Conviniapp (som hittas där appar finns).

Självklart kan även ni som företagskund handla hos oss. Med vårt Convini-företagskort hanteras köpen smidigt och faktureras månadsvis i efterhand. Vid större beställningar kontaktar ni enklast vår Kundtjänst på 0200-33 35 35 eller via hej@convini.se, så hjälper vi dig vidare!

Enklaste svaret – vi är som en mindre ”Grab & Go”-butik på ICA eller Coop. Dvs vi erbjuder ett fräscht färdigmatserbjudande med allt ifrån matiga sallader, Gooh-rätter, baguetter och goda wraps, till fräscha frukostmackor, smoothies, juicer, nötter, energibars och mer därtill! Innehållet i just er butik anpassas dessutom kontinuerligt utifrån hur efterfrågan ser ut på just ert företag.

Vi får ofta kommentarer om att vi är överraskande prisvärda! Framförallt då vi ju finns så nära inpå, på arbetsplatsen. Vi jämför oss inte med den övriga servicehandeln, utan siktar på att vara jämförbara med prisnivån i den lokala ICA-butiken. Därtill hittas även trevliga kampanjerbjudanden i vår populära Conviniapp (som hittas där appar finns)

JURA espressomaskin till företag