Passion för kaffe sedan 1994

PASSION FÖR KAFFE

En personlig kaffeleverantör

Sedan starten av vår kafferesa 1994 har vi på Convini strävat efter att förändra kaffekulturen på Sveriges arbetsplatser. Då var tankesättet nytt och smått revolutionerande. Vi ville då – precis som idag – att det ska vara speciellt att vara kund hos oss. Kaffe på jobbet ska och kan definitivt vara lika gott som på ditt favoritcafé. Tillsammans med våra kunder har vi legat i framkant och utvecklat marknaden för kaffet på våra svenska arbetsplatser, något vi är väldigt stolta över.

Ett team av kaffeexperter

100% certifierade baristor!

Ett samarbete med Convini är ett samarbete med ett gäng passionerade kaffeentusiaster. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade baristor genom Specialty Coffee Association och Coffee Skills Program, vilket vi är helt unika med i kaffebranschen. Vi vill att ni som kund ska känna er trygga med att ni får bästa möjliga service från oss. Vårt Barista Team leds av vår egen Master Barista Matte Carlson Wahlberg som förutom att vara Authorized SCA Trainer även var först i Sverige med att bli certifierad inom Coffee Sustainability Program. Kaffe är det vi kan bäst!

Mer än bara kaffe på jobbet

För oss är det självklart att våra kunder ska kunna förvänta sig det där lilla extra och vi ger oss inte förrän ni är mer än nöjda! Våra populära baristaevents och kaffeskolor är några exempel på aktiviteter som vi gärna genomför tillsammans med er. Relationer och möten med människor kommer alltid att vara ett viktigt inslag i vår vardag. Personlig service och ett nära samarbete är nyckeln till en fikalösning i världsklass. Vårt arbetssätt och koncept har kopierats av många i branschen, men det kan som bekant bara finnas ett original.

Varför Convini?

Är du intresserad av att veta mer?

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till ett sinnesschysst kaffe på jobbet! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Convini skyddar och respekterar din integritet. Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi får lagra och behandla dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

JURA espressomaskin till företag