Skräddarsydda fikalösningar

När du vill ha det där lilla extra!

Som kund hos oss på Convini (fd Kaffeknappen) vill vi alltid att kaffet på jobbet ska smaka lika gott som på ert favoritcafé. Vi börjar med att ta reda på just era behov och skapar sedan en skräddarsydd fikalösning för er arbetsplats. Därefter tar våra certifierade baristor hand om er och ser till att ni alltid har tillgång till kaffe på jobbet av absolut högsta kvalitet. Dessutom kan ni lita på att vi erbjuder snabb och personlig service när ni behöver det.

Vi brukar säga att ditt företag smakar som kaffet du bjuder på. Så ge dina kunder och medarbetare en kaffeupplevelse att minnas!

 

Hållbarhet

En hållbar fika

Vår ambition är att bli ett klimatpositivt företag år 2025. Men redan idag skapar vi hållbara och långsiktiga lösningar som gör gott både för dig, ditt företag och vår planet. Förutom fossilfria transporter och servicebesök erbjuder vi hållbara fikalösningar till arbetsplatsen där både te och kaffe samt övriga produkter är hållbart certifierade samtidigt som vi stöttar utvalda hållbarhetsprojekt. Vi erbjuder även kaffemaskiner byggda i återvunna material och med energisparläge som standard. Vår Master Barista är dessutom först i Sverige att bli certifierad i Coffee Sustainability.

 

Vårt hållbarhetsarbete

Kaffeinspiration

Vår värld består av kaffe

Kaffet är en viktig del i mångas liv, men långt ifrån alla har inblick i kaffets värld vad gäller alltifrån kvalitet och smak till dess ursprung. Vi delar väldigt gärna med oss av vår kunskap genom alltifrån föreläsningar, kaffeprovningar och baristaevents till enkla men goda råd och tips på hur du kan lyckas få till ett godare kaffe, både på jobbet och på hemmakontoret.

På vår blogg kan du läsa mer. Välkommen in! 

 

Till bloggen

Nyckeln till det starka samarbetet bottnar i den serviceanda och det engagemang som Convinis medarbetare står för.

 

KAJ TEKARI  
Facility Manager Microsoft
 

 

Se våra kundcase

 

Populära kaffemaskiner

La Cimbali S15

✓ Espresso
✓ 2 st bönbehållare
✓ 1 st chokladbehållare
✓ Eco friendly

Läs mer

La Cimbali S20

✓ Espresso
✓ 2 st bönbehållare
✓ Mjölkkyl
✓ Automatisk rengöring

Läs mer

La Cimbali S30

✓ Espresso
✓ 2 st bönbehållare
✓ Självkalibrerande kvarnar
✓ Automatisk rengöring

Läs mer

Se fler kaffemaskiner

Kaffe på jobbet i 3 steg

1

Behovsanalys

Tillsammans med er tar vi fram vi en perfekt fikalösning som passar ert företag och era behov.

2

Vi installerar och kalibrerar

Våra baristacertifierade och meriterade tekniker installerar er nya fikalösning och finjusterar recepten för bästa möjliga smakkvalitet, det kallar vi smakcertifierat kaffe!

3

Schysst kaffe på jobbet

Nu kan ni luta er tillbaka och låta både medarbetare och kunder njuta av kaffe i världsklass.

Kontakta oss

Kaffeknappen blir Convini

Sedan 2018 ingår varumärket Kaffeknappen i Convini-familjen, och utgör en del av vår unika helhetslösning för mat och kaffe på arbetsplatser. Nu tar vi nästa kliv och samlar vårt erbjudande under samma namn – Convini! Med ett och samma varumärke tydliggör vi vår position som marknadsledare inom smarta mat- och dryckeslösningar på arbetsplatser.

Men förutom namnet kommer ni att känna igen oss; våra certifierade baristor tar hand om ert kaffe med samma engagemang och passion som tidigare. Och, precis som vanligt erbjuder vi er självklart marknadens absolut bästa kaffemaskiner med hållbart, certifierat och färskrostat kaffe.

 

Frågor & svar

Härligt! Ett gäng kaffenördar alltså? Inga problem! Det är vi med :) Och, vi ger oss inte förrän ni är nöjda. Det är det vi kallar för vår ''Smakgaranti''. All vår personal är dessutom utbildade baristor vilket är något vi är unika med, så ni kan tryggt luta er tillbaks och känna er 100% trygga med vår leverans!

Vill ni lära er ännu mer om kaffe så är ni välkomna att boka ert eget Barista-event. Då kommer ett av våra baristaproffs ut till er och håller i allt från kaffeprovningar till föreläsningar och kaffedemos. Något som brukar vara väldigt uppskattat av våra kunder!

Vi vet att det kan vara klurigt att välja en kaffemaskin som passar alla på en arbetsplats, därför hjälper vi er naturligtvis att hitta rätt. Vi gör en ordentlig behovsanalys för att få koll på just era behov. Och, ni är dessutom alltid varmt välkomna till något av våra showrooms för att testa er fram och smaka på kaffet i alla våra kaffe- och espressomaskiner. Det brukar vara väldigt uppskattat!

Fyll i formuläret längst ner på sidan så hjälper vi er till rätta! 

Ja, det beror på… För att kunna svara behöver vi få koll på hur just era behov ser ut och då brukar det vara enklast att ses på ett möte. Antingen digitalt eller ännu hellre IRL på något av våra showrooms.

Vi har kunder med alltifrån 10 upp till 10 000 anställda som alla har olika lösningar anpassade just för dom. Kontakta oss så hjälper vi er vidare till den allra bästa lösningen för er!  

Yes, självklart går det att byta budskap i displayen! Med Connect Me kan ni enkelt byta ert bildspel, ladda upp filmer och se er statistik från alla era kaffemaskiner. Och i de fall mot förmodan era maskiner inte är uppkopplade löser vi det enkelt med hjälp av en USB-sticka. 

Om du inte redan har ett inlogg till Connect Me eller om du skulle behöva hjälp - kontakta vår Kundtjänst på 0200-33 35 35 så hjälper vi dig vidare!

Ingen fara! Ring vår Kundtjänst på 0200-33 35 35 så bokar vi in ett servicebesök. När du ringer så underlättar det att du har kaffemaskinens ID-nummer nära till hands, vilket vanligtvis hittas på sidan av er maskin. Vi gör sedan vårt bästa för att ni ska kunna dricka gott kaffe på jobbet igen, så snart som möjligt! 

Självklart! Då har du kommit helt rätt!

Vi tar fikastunden på jobbet på stort allvar och vi erbjuder allt som behövs för att maximera era fikapauser. Vi har en bred palett av goda teer och kakor, socker, mjölk och fina pappmuggar, förstås! Och, vill ni ta det till nästa nivå så kan vi dessutom hjälpa er att få er helt egna lilla minibutik till er arbetsplats. Läs mer om vår populära Convinibutik här.

Kontakta oss om du vill veta mer via formuläret längst ner på sidan! 

Javisst, hållbarhet är ett av våra viktigaste fokusområden! 93% av vårt kaffesortiment är idag hållbart certifierat och vi ger oss inte förrän den siffran är uppe i 100%. Välkommen in att läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här!

Jo, för att vi inte ger oss förrän ni är nöjda! Vi har extremt nöjda kunder (med risk för skryt ;) och vi ligger i absolut teknisk framkant med våra uppkopplade smarta kaffemaskiner. Vi har mer än 25 års erfarenhet av att skapa hållbara fikalösningar hos våra kundföretag och vi samarbetar med de absolut främsta varumärkena på marknaden, både vad gäller kaffemaskiner, kaffe, te och övriga tillbehör. Våra tekniker och baristor har snabbast inställelsetid i branschen och 100% av våra anställda är certifierade baristor via Specialty Coffee Association. Vi kan dessutom erbjuda er vår otroligt uppskattade Convinibutik om ni skulle vilja, fylld av godsaker och härlig energi som boostar era medarbetare under hela arbetsdagen. Så... frågan är, varför inte? ;)

Läs mer om Convinibutiken här!

Vi erbjuder en smidig helhetslösning där allt ingår; de senaste och mest kompetenta kaffemaskinerna tillsammans med ett noga utvalt kaffesortiment, behovsanpassad hygienservice och proffsig hjälp med snabb inställelsetid vid problem, automatisk påfyllnad baserat på er förbrukning, en webbshop fylld av goda teer, kakor och tillbehör såsom olika sorters mjölk, muggar, rörpinnar etc.  Och, sist men inte minst - branschens absolut trevligaste medarbetare! :D

Fyll i formuläret längst ner på sidan så hjälper vi er till bästa tänkbara lösning just för er arbetsplats. Vi hörs! 

Det går självklart även att köpa en kaffemaskin, men det är inget vi rekommenderar eftersom en maskin behöver en kontinuerlig hygienservice för att kaffet ska smaka gott. I våra avtal ingår dessutom både service och reservdelar, om nu något skulle gå sönder. Ett avtal ger er alltså både en ökad trygghet och ett godare kaffe. Men, valet är ert! 

Inga problem! Vi har kontor både i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi besöker även kunder en bra bit utanför dessa storstäder. Vi reser generellt ca en timme från respektive kontor. Så, i Stockholm täcker vi en region till Uppsala i norr, till Västerås och hela Mälardalen i väst, ut till Nynäshamn i öst och ner till Nyköping söderut. Från vårt Göteborgskontor täcker vi närliggande orter hela vägen till Borås och från vårt Malmökontor täcker vi nästintill hela Skåne.

Vill du veta mer exakt? Kontakta oss gärna på respektive ort.  

Det stämmer! Vi förvärvade Kaffeknappen från Nestlé år 2018. Sedan oktober 2021 har vi dock valt att samla vårt helhetserbjudande under ett gemensamt varumärke för att tydligare nå ut till våra kunder. Så, numer möter vi marknaden som ett enat Convini. Men, förstås med samma passion, glöd och fantastiska medarbetare som tidigare! 

Här hittar du oss

Huvudkontor Stockholm

Industrivägen 7

Postadress:
Box 1072, 171 22 Solna

Kundtjänst:
0200-33 35 35 

Sollentuna

Sidensvansvägen 8
192 55 Sollentuna

Göteborg

August Barks gata 26
421 32 Västra Frölunda

Malmö

Krusegatan 34
212 25 Malmö

Berlin

Convini Deutschland GmbH
Sachsenhausener Straße 23a

16515 Oranienburg

Får det lov att vara gott kaffe på jobbet? ☕

Vi finns här och hjälper dig gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just din arbetsplats. Alltid snabb och personlig service. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

yellow ring