Skräddarsydda fikalösningar

När du vill ha det där lilla extra!

Som kund hos oss på Convini | Kaffeknappen vill vi alltid att du ska vara mer än nöjd med kaffet på jobbet. Vi börjar med att ta reda på just era behov och skapar sedan en skräddarsydd fikalösning för er arbetsplats. Därefter tar våra certifierade baristor hand om er och ser till att ni alltid har tillgång till kaffe på jobbet av absolut högsta kvalitet.

Vi brukar säga att ditt företag smakar som kaffet du bjuder på. Så ge dina kunder och medarbetare en kaffeupplevelse att minnas!

yellow ring
Hållbarhet

En hållbar fika

Vår ambition är att bli ett klimatpositivt företag år 2025. Men redan idag skapar vi hållbara och långsiktiga lösningar som gör gott både för dig, ditt företag och vår planet. Vi erbjuder hållbara fikalösningar där både te och kaffe på jobbet samt övriga produkter är hållbart certifierade samtidigt som vi stöttar utvalda hållbarhetsprojekt. 

 

Vårt hållbarhetsarbete

Kaffeinspiration

Vår värld består av kaffe

Kaffet är en viktig del i mångas liv, men långt ifrån alla har inblick i kaffets värld vad gäller alltifrån kvalitet och smak till dess ursprung. Vi delar gärna med oss av vår kunskap genom föreläsningar, kaffeprovningar, baristaevents eller varför inte bara goda råd och tips på hur du helt enkelt kan lyckas få till ett godare kaffe på jobbet och även ett godare kaffe hemma.

På vår blogg kan du läsa mer. Välkommen in! 

 

Till bloggen

Det personliga mötet är inte utbytbart. För oss är det första intrycket som ofta sker vid kaffemaskinen ovärderligt!
 
Jan Liljero
Partner Executive Global Network EGN

 

Se våra kundcase

 

Populära kaffemaskiner

Cimbali S15

Espressomaskinen många har väntat på, byggd i återvunna material och med Energy Saving Mode som standard. Bäst i klassen!

Cimbali S20

Italienska La Cimbali har gjort det igen. Utifrån sin omfattande erfarenhet av manuella och helautomatiska espressomaskiner har man tagit fram en maskin, perfekt för det medvetna kontoret – La Cimbali S20. 

Cimbali S30

Återigen har en fantastiskt användarvänlig och helautomatisk espressomaskin från italienska La Cimbali slagit världens kaffeälskare med häpnad. Espressomaskinen för dom med lite högre krav.

Se fler kaffemaskiner

Kaffe på jobbet i 3 steg

1

Behovsanalys

Tillsammans med er tar vi fram vi en perfekt fikalösning som passar ert företag och era behov.

2

Vi installerar och kalibrerar

Våra baristacertifierade och meriterade tekniker installerar er nya fikalösning och finjusterar recepten för bästa smakkvalitet.

3

Ni njuter av schysst kaffe

Nu kan ni luta er tillbaka och låta både medarbetare och kunder njuta av kaffe i världsklass.

Frågor & svar

Härligt! Ett gäng kaffenördar alltså? Inga problem! Det är vi med :) Och, vi ger oss inte förrän ni är nöjda. Det är det vi kallar för vår "Smakgaranti". Så ni kan känna er 100% trygga med vår leverans! 

Vill ni lära er ännu mer om kaffe så är ni välkomna att boka ert eget Barista-event! Då kommer ett av våra kaffeproffs ut till er och håller i allt från kaffeprovningar till demos. Något som brukar vara väldigt uppskattat!

Med Connect Me kan ni enkelt byta ert bildspel, ladda upp filmer och se er statistik från alla era kaffemaskiner (med reservation för vissa modeller). Om du inte redan har ett inlogg till Connect Me, kontakta vår Kundtjänst på 0200-33 35 35 så hjälper vi dig vidare!

Ingen fara! Ring vår Kundtjänst på 0200-33 35 35 så bokar vi in ett servicebesök. När du ringer är det bra om du har kaffemaskinens ID-nummer nära till hands, vilket vanligtvis hittas på sidan av maskinen. Vi gör sedan vårt bästa för att ni ska kunna dricka gott kaffe på jobbet igen, så snart som möjligt! 

Här hittar du oss

Huvudkontor Stockholm

Industrivägen 7

Postadress:
Box 1072, 171 22 Solna

Kundtjänst:
0200-33 35 35 

Sollentuna

Sidensvansvägen 8
192 55 Sollentuna

Göteborg

August Barks gata 26
421 32 Västra Frölunda

Malmö

Krusegatan 34
212 25 Malmö

Berlin

Convini Deutschland GmbH
Sachsenhausener Straße 23a

16515 Oranienburg

Titta in på en schysst kopp kaffe! ☕

Vi finns här och hjälper er gärna vidare till bästa tänkbara lösning för just er arbetsplats. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

yellow ring