Kaffe på jobbet

coffeebean1_grey

Det viktiga kaffet

Vi nöjer oss inte enbart med att servera kaffe i toppklass. Med oss får ni något ännu bättre – en helt egen caféansvarig som ser till att ni blir 100% nöjda med er lösning. Det ingår nämligen i vår smakgaranti. Vi är inte nöjda förrän ni är det. Men vi glömmer heller inte bort tedrickarna. Våra experter har smak för både bönor och blad och hjälper gärna till att hitta lösningen som gör era lite mer brittiska vanor till en välsmakande upplevelse. Och självklart finns också det där lilla, eller stora, extra till fikat för den som känner sig sugen.

Vårt goda kaffe

  • Smakgaranti - vi är inte nöjda förrän ni är det
  • Brett sortiment med allt för fikapausen
  • Beställningsfritt – vi sköter påfyllningen
  • Ni får en egen caféansvarig som ser till att ni alltid är nöjda
  • Bokningsbar eventbarista som gör hela kontoret till kaffeproffs!

Kaffe från Convini – i tre steg

1

Ni väljer

Med våra kaffeexperters hjälp får ni både lösningen som är bäst för er – och det godaste kaffet!

2

Vi installerar

Vi installerar och kvalitetssäkrar för att skapa den allra bästa kaffeupplevelsen. Det betyder att vi inte nöjer oss förrän ni är nöjda.

3

Vi levererar

Er personliga caféansvariga säkerställer att er cafélösning alltid håller världsklass. Det bästa kaffet ska självklar både vara gott - och bekvämt!

Så tycker våra kaffekunder

Vi är oerhört glada och stolta över att ha så många kunder som gillar det vi gör. Här kan du läsa om vad några av dom har att säga om oss och vårt kaffeerbjudande.

Våra kaffemaskiner

Vi erbjuder marknadens bästa utrustning för alla olika varianter, smaker och behov – tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst för er. Vårt mål är att skapa den absolut bästa cafékänslan på just er arbetsplats. Läs mer om några av våra kaffemaskiner här under.

  • Espressomaskiner
  • Kaffemaskiner

WMF 9000S+

Denna premiummodell uppfyller de mest individuella kraven och håller högsta standard. Tack vare de avancerade komponenterna så är varje dryck en harmonisk prestanda av smak och upplevelse, ner till minsta detalj.

WMF 5000S

En helautomatisk espressomaskin med hela kaffebönor och kvarnar med sensationellt låg ljudnivå. Detta är en högkvalitetsbrygg utöver det vanliga, som klarar ett högt tryck med många serverade koppar av högsta kvalitet varje dag.

WMF 1500S

WMF 1500S har en modern och prisbelönad design, med extremt tysta kvarnar och en 8’’ pekskärm med annonseringsmöjligheter på displayen under bryggtiden. Möjlighet till funktionen Easy Milk (för varm och kall mjölk) gör att man kan skapa sin personliga kaffedrink.

WMF 1200S

Med WMF 1200S kan du brygga äkta cappuccino eller caffè latte med färsk mjölk samt många andra kaffe- och espressoval. Det är en helautomatisk espressomaskin med hela kaffebönor. Den har en snygg design och hög kvalitet som märks i både praktiska detaljer och prestanda.

De Jong Nio

Maskinen har en prisbelönt design och alla de funktioner du förväntar dig på en komplett kaffemaskin. Den fina och stilrena utsidan runt om maskinen gör att den passar väl in på sobra platser. Dessutom anser vi att maskinen är ett mästerverk då funktioner som att göra rent, tömma sump och fylla på bönor sköts från utsidan genom funktionen ”Closed door cleaning”.

Zia

Zia är en elegant och modern kaffemaskin med stor touchskärm. Maskinen har en så kallad Coex-brygg som innebär att den anpassar bryggtryck beroende på dryck. Maskinen är utrustad med två kvarnar som möjliggör att den kan brygga både en äkta espresso men även en färskbryggd kopp kaffe.

Wittenborg 9100

Denna starka maskin erbjuder stor flexibilitet och kan erbjuda kaffe efter alla tänkbara önskemål. Du kan välja mellan två kaffesorter och till och med mellan hela bönor och malet kaffe.

WMF Cafemat

Med WMF Cafemat kan du brygga såväl stora mängder kaffe som kopp för kopp. En helautomatisk färskbryggmaskin med mycket stor kapacitet.

WMF 1200F

Förutom smak och enkelhet kännetecknas WMF 1200F av både snygg design, praktiska detaljer och hög prestanda.

WMF 1200F + 1200S

WMF 1200S och WMF 1200F är två högkvalitativa kaffemaskiner med både snygg design, praktiska detaljer och hög prestanda. Genom en hög kapacitet, tre Eco-lägen samt enkel rengöring och hantering är dessa två i kombination det flexibla kaffemaskinsvalet.

Kom i kontakt med Convini