Så sparar du värdefull tid med Convini på jobbet

Det finns en rad fördelar med att alltid ha tillgång till bra frukost, lunch, mellis och dryck på jobbet. En av de största vinsterna, enligt våra kunder, är att Convini sparar dem värdefull tid i vardagen.

Här listar vi 6 vardagliga situationer där en matlösning på jobbet är en oslagbar förmån.

1. När du har en stressig morgon

Du har en stressig morgon och hinner inte få i dig någon frukost innan du måste bege dig hemifrån. Här ger vetskapen om att det finns bra frukostalternativ på jobbet dig ett lugn. Du behöver heller inte lägga ännu mer tid på ett extra stopp på vägen, utan kan smidigt välja bland alternativ såsom yoghurt, smörgåsar, keso, smoothie och gröt när du väl är på plats.

2. När matlådan blev kvar hemma

Hur många gånger har inte matlådan blivit kvar hemma i kylskåpet? Med en matlösning på jobbet så är problemet snabbt löst utan att du behöver ge dig iväg ut och slösa värdefull tid i lunchköerna på stan. I Convinibutiken finns ett brett sortiment med allt från matiga sallader, wraps och soppor till klassiska och mättande färdigrätter. Något för alla helt enkelt!

3. När du vill hinna med träningen

Med tillgång till ett brett sortiment av mat på jobbet kan du smidigt och enkelt få i dig en god och mättande lunch – och få tid över till träningen. Om du tänkt träna efter jobbet så finns också ett brett utbud av mellisalternativ som ger dig ny energi inför passet. Vad sägs till exempel om proteinbars, milkshakes, mackor, yoghurt och gröt? Och du slipper planera och inhandla produkter utanför arbetsplatsen.

4. När du vill ta en paus

Vi behöver alla få in de viktiga mikropauserna under våra arbetsdagar för att fungera optimalt. Med en matlösning på jobbet får du och dina kollegor ytterligare en anledning att lämna skrivbordet en stund och ta en gemensam paus. Frågan är bara vem som frågar först ”Ska vi ta en tur bort till Convini?”

5. När energin dippar

Du har bråttom mellan möten eller uppdrag och känner att energinivån börjar svikta. Du behöver något i farten, men har inte tid att ge dig iväg från kontoret. Med en matlösning på jobbet kan du smidigt och enkelt välja en favorit från butiken och snabbt dämpa dippen.

6. När du ska iväg på kvällsaktivitet

Du har en kvällsaktivitet efter jobbet och hinner inte åka hem emellan. Lugn! Med en matlösning på arbetsplatsen så är middagen fixad. Ät på jobbet eller ta med dig till din aktivitet. Kombinera med en dryck och du får den extra energin du behöver.

***

Vi på Convini brinner för den välmående arbetsplatsen där medarbetare trivs och mår bra. Att främja paus och rörelse under våra arbetsdagar tror vi är viktiga grundstenar. Och förstås att enkelt och smidigt ha tillgång till ett brett utbud av goda luncher, fräscha mellanmål, snacks och dryck. 

Författare:

Mer läsning

Hur ofta ska man äta fisk?

7 tips på mättande mellanmål

3 anledningar till att ta fikapaus på jobbet