Nya klimatsmartare muggar!

Convini Kaffeknappen har numera pappersmuggar som är producerade av hundra procent växtbaserade råvaror och framställda helt utan fossila material.

– Generellt kan vi se ett ökat intresse för miljövänliga lösningar hos våra kunder, och vi vill såklart stötta alla medvetna val av produkter och tillbehör. Därför är vi såklart väldigt stolta över att erbjuda kunderna användbara och miljövänliga muggar, säger Stefan Holgert, affärsområdeschef Kaffe.convinimugg-300x400

Att muggarna är producerade i Skandinavien och av skandinavisk skogsråvara och har hållbarhetsmärkningen PEFC är ett stort plus menar Convini Kaffeknappens hållbarhetschef Linda Strand:

– Det är ett steg i rätt riktning i vårt klimatarbete, eftersom vi i största möjliga mån väljer mer närliggande leverantörer för att undvika långa transporter.

Här kan du beställa våra nya pappersmuggar!

***

Är du nyfiken på att veta mer om våra kaffelösningar? Vi på Convini och Kaffeknappen har stor expertis och passion kring allt som rör kaffe. Boka gärna in ett möte med oss så berättar vi mer!

Boka ett digitalt möte med oss