En multifunktionell kaffemaskin med choklad och te

Det är ingen nyhet att det dricks mycket kaffe på svenska arbetsplatser, men under fikastunderna dricks det även andra varma drycker som te och choklad.
Med en multifunktionell kaffemaskin som erbjuder flera olika sorters drycker blir valmöjligheten på arbetsplatsen stor och alla medarbetare och kunder kan välja just den dryck som faller dem i smaken för stunden.

Kaffe, varm choklad eller te på jobbet

På Convini erbjuder vi en skräddarsydd lösning för kaffe på jobbet som passar just er arbetsplats. Vi har multifunktionella kaffemaskiner med choklad och te för både små och stora företag.

La Cimbali S20 – kaffemaskin med chokladbehållareLa Cimbali S20

La Cimbali är ett italienskt företag som har handbyggt espressomaskiner sedan 1930-talet. Med en La Cimbali S20 på arbetsplatsen kan medarbetare och kunder välja dryck helt efter egen smak, oavsett om man är sugen på vanligt bryggkaffe, espresso, eller en varm choklad med färsk skummad mjölk. Med S20 får du en prisvärd helautomatisk kaffemaskin som ger dig allt du behöver för ett eget café på kontoret.

La Cimbali S30 – Även den en kaffemaskin med chokladbehållareS30

Precis som La Cimbali S20 erbjuder även S30 choklad och te utöver kaffeutbudet. På den anpassningsbara touchscreendisplayen kan ni välja upp till 24 olika varma drycker. Med sina fantastiska lösningar som Smart Boiler Technology, Cappuccino System, Milk Precision System (MilkPS) och Automatic Washing System (AWS), är S30 en av de allra bästa espressomaskinerna på marknaden.

de Jong Edge, kaffemaskin med choklad

de Jong Edge

de Jong Edge är en multifunktionell kaffemaskin som med dubbla bönbehållare, chokladbehållare och funktion för hett vatten kan erbjuda ett stort utbud av varma drycker för alla smaker. Tack vare den unika COEX-bryggen som anpassar vattentrycket, gör maskinen allt ifrån bryggkaffe, krämig cappuccinos och varm choklad med samma höga precision.

Med en de Jong Edge på er arbetsplats, får ni en modern och elegant kaffemaskin med användarvänlighet i fokus. På den 10,4” stora displayen är det enkelt att välja dryck och displayen går även att anpassa efter era önskemål. En driftsäker kaffemaskin som garanterat ger ett riktigt bra första intryck av ert företag.

Cafékänsla på jobbet med kaffemaskin från Convini

Hos oss på Convini hittar ni multifunktionella kaffemaskiner som erbjuder ett brett sortiment av varma drycker för alla smaker. Vi erbjuder ert företag en skräddarsydd helhetslösning som skapar en cafékänsla och ökad trivsel på arbetsplatsen. Vi ser till att kaffemaskinen är anpassad för er, fylld med hållbart kaffe, te och choklad och att den alltid presterar på topp!

Kontakta oss så hjälper vi er på vägen till framtidens kaffemaskin!

Läs gärna mer om vad våra kunder tycker om våra kaffemaskiner!

Författare:

Mer läsning

Så väljer du det bästa kaffefiltret

Därför ska du frysa in överblivet kaffe

Så gör du en cortado kaffe

JURA espressomaskin till företag